Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
o kim yeaa.. foruma uye mi ki? ben hatirlamiyorum..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ömer sağlam onuda evliler kervanına kattık hayırlısı ile ömer üye olmadı henüz işleri başından aşkın bi adam uzun zamandır artık rahatlamıstır en kısa zamandada aramıza sahalara döner .
ömer sağlam onuda evliler kervanına kattık hayırlısı ile ömer üye olmadı henüz işleri başından aşkın bi adam uzun zamandır artık rahatlamıstır en kısa zamandada aramıza sahalara döner .
Admin'imin bu mesajindan sonra kendimi 'en issiz-gucsuz-IssIz uye' ilan ediyorum. Arz ederim, niyaz ederim, piyaz ederim.
Admin'imin bu mesajindan sonra kendimi 'en issiz-gucsuz-IssIz uye' ilan ediyorum. Arz ederim, niyaz ederim, piyaz ederim.
Wnot
Abi evlenme iş kurma telaşı vardı adamın hepsi rayına oturdu sonunda ama senı işsiz güçsüz ilan edemeyiz km lerce uzaklarda neler yaptığını biliyoruz ama bişey dicem piyaz falan yazma zayıflamam lazım çok açım iki haftadır
Yorum Yap