Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu fotoğraflar ne zamana ait sorması ayıp?Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Küçük bi buluşmasigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Maç yapmışlar.sana.haber vermemısler anılAslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu fotoğraflar ne zamana ait sorması ayıp?
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aynen kanka o kötü kokuyu aldım, böyle bi dizilim olmadı daha önce ayrıca o iki arabada hiç gelmemişti halı sahanın otoparkına, neyse gökhan admin alıcağın olsun..Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaç yapmışlar.sana.haber vermemısler anıl
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Misafir sanatci olduk baskanAslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu fotoğraflar ne zamana ait sorması ayıp?
34NSC46
Yorum Yap
-
Ahahahaa o araclar her hafta sahalarda anil ama dedigim gibi ben misafir sanatciydim o araclarla herzamanAslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen kanka o kötü kokuyu aldım, böyle bi dizilim olmadı daha önce ayrıca o iki arabada hiç gelmemişti halı sahanın otoparkına, neyse gökhan admin alıcağın olsun..
34NSC46
Yorum Yap
-
Yuhh!! Bende burdayımAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahaa o araclar her hafta sahalarda anil ama dedigim gibi ben misafir sanatciydim o araclarla herzaman
34NSC46
Yorum Yap
-
Ahahaha gokhan hemen banla bence muhauhauhAslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYuhh!! Bende burdayım
Yorum Yap
-
Yok la bizim meshur maclarımız varya onlara gelmıyo dedıAslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYuhh!! Bende burdayım
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok la bizim meshur maclarımız varya onlara gelmıyo dedı

Külahıma anlat !!!
Yorum Yap
-
Ulan düdük geliyormusun her hafta MCTR halı saha maçlarınaAslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Külahıma anlat !!!
Yorum Yap
-
Eee bizim Kuccuk kaleci ne alakaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=3]Şöyeli bi not düşelim burayada yanlış anlaşılmasın berkaylara misafir olarak sahadaydım anıl gibi beni almadınız olmasın
öyle bişi yok
[/SIZE]
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozaman cornet diyorum susuyorumAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=3]Şöyeli bi not düşelim burayada yanlış anlaşılmasın berkaylara misafir olarak sahadaydım anıl gibi beni almadınız olmasın
öyle bişi yok
[/SIZE]
sigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Hı hı tamamAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=3]Şöyeli bi not düşelim burayada yanlış anlaşılmasın berkaylara misafir olarak sahadaydım anıl gibi beni almadınız olmasın
öyle bişi yok
[/SIZE]
Yorum Yap

Yorum Yap