Kac aydir Berna ariyorum Coca Cola bulamadim...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYahu gokhan nasil bulmussun helal Sana 1 pişti borcum oldu
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYahu gokhan nasil bulmussun helal Sana 1 pişti borcum oldu
Hatta kadroyu tamamladim sonrasinda
34NSC46Eklenen Dosyalar
Yorum Yap
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKac aydir Berna ariyorum Coca Cola bulamadim...
Yorum Yap
-
brnx2
Gokhan sen tum forumu bulmussun aga.. ama dene bakalim wishman bulabilecek misin
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGokhan sen tum forumu bulmussun aga.. ama dene bakalim wishman bulabilecek misin
Yorum Yap
-
4eva
La benim adim da var orda acayip onore oldum seni seviyorum basganim
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGokhan sen tum forumu bulmussun aga.. ama dene bakalim wishman bulabilecek misin
Bulmus kendini arkadas
34NSC46Eklenen Dosyalar
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBulmus kendini arkadas
[ATTACH]3355[/ATTACH]
34NSC46
Wish
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKutunun asli NDG'de, benim icin sakliyomus...
Wish
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim içmişler senin kutuyu açmışlar
W...:-(
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeeeeyyyyy, ondan NDG'den ses seda yokkkkkk!!! Gitti guzelim 'kutu kolla' offfff!!!!
W...:-(
Fatih Şahan
35 FF 198
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanirim kalamista mitoti'yi pistiledim yarim saat once
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
No It Doesn't Come Off !
insta; mertuzunoglu
snapchat; mrtuzunoglu
Yorum Yap
Yorum Yap