Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Salihli Cikarmasi
Çöküş
X
-
Ah murat abi yaa deveye zulüm etmişin yan yan durmuş haktanda teker yapıyo heralde arkadan belli olmayan hayvanla
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO deve bedevinin altinda yerle yeksan olmus... Ama Kaan'cim sende gitmis essek'in kulaklarindan asilmissin. Yok mu idi tutacak baska biryer?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO deve bedevinin altinda yerle yeksan olmus... Ama Kaan'cim sende gitmis essek'in kulaklarindan asilmissin. Yok mu idi tutacak baska biryer?hjahahahhahahaha
Bir yorum yaz:
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminim bu da yapilmaz ki amao deve nasil durmus oyle ya
Bu arada yarin uygun bi zamanda goruselim adminim. Birkac soracagim var size
Bir yorum yaz:
-
Adminim bu da yapilmaz ki amao deve nasil durmus oyle ya
Bu arada yarin uygun bi zamanda goruselim adminim. Birkac soracagim var size
Bir yorum yaz:
-
Madem oyle, alin o zmn
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAt degil, deveye bindim direkt. Walla Admin'im laf edince iki resim daha gonderdim benim oldugum ama koymadi be Admin'im.. :-(
Wishattanindideveyebindimankötü günlere saklamış olabilir.
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWıshmanın bındıgı atı merak edıyorum
Wishattanindideveyebindiman
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman'in Fotograf Makinesinden..
Once yedik
Sonra F1 pilotlarimizin formunu korumak icin antremanlarina konuk olduk.
Ben de yaz icin alt yapi calismalarina basladim. Wishman'le Beach Body yapicaz
Sonra da cocuklugumuzu yasayalim dedik
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamam...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aldim sakladim resimleri yarin birgun siyasete atilirsaniz kullanicam bu resimleri
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam tamam geliyo... Beach body lafindan sonra zaten butun yuzum dustu.
P.S: 'ne yapayim benim 'brilliant' beynim 'sparkling' sozlerim genc kizlarin daha cok ilgisini cekiyor' diyerekten kendini kandirmaktir.
Yanirecetecokaciman
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHa bu arada Wishman kendi fotosunu gondermemis. Atli karincada en kral hayvana kendisi binmisti ama yediremedi herhalde kendine
P.S: Belli bir yastan sonra kisinin metabolizmasi yavaslamaya, vucut yag biriktirmeye baslar. Ondan sonra artik yapilacak tek sey sessizce durumu kabullenmek ve gencler ile 'asik' atmamaya calismaktir. Bu evreden sonra olasi sendromlar 'dile vurmasi' seklinde husu bulup, mazlum kisi 'ne yapayim benim 'brilliant' beynim 'sparkling' sozlerim genc kizlarin daha cok ilgisini cekiyor' diyerekten kendini kandirmaktir.
Yanirecetecokaciman
Bir yorum yaz:
-
Ha bu arada Wishman kendi fotosunu gondermemis. Atli karincada en kral hayvana kendisi binmisti ama yediremedi herhalde kendine
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: