Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
EEE, Bugun Ginseng'imi alamamisim, dopinge ihtiyacim vardi. Ay dolunay....
P.S: Bu arada sonradan uyandim, ALI kasla goz arasinda Kahve Diyarina gitmeden herhalde telefon ile ayarladi, biz vardigimizda Tahinli Pide de Kahve Diyarina varmisti. Ne Adam Yahu diyorum!!!!
Hersey icin tesekkurler ALI, bu bizi ikinci utandirman oldu.
wISHMAN (=kuculdum adimin ilk harfini buyuk yazamadim)
Canım abicim seviyorum sizleri hayat paylaşınca güzel...en kötü günlerimiz böyle olur inşallah...
Ayrica o tahinli pide neydi yaaa bak aklima geldi aniden...yarisini murat yedi valla
EEE, Bugun Ginseng'imi alamamisim, dopinge ihtiyacim vardi. Ay dolunay....
P.S: Bu arada sonradan uyandim, ALI kasla goz arasinda Kahve Diyarina gitmeden herhalde telefon ile ayarladi, biz vardigimizda Tahinli Pide de Kahve Diyarina varmisti. Ne Adam Yahu diyorum!!!!
Hersey icin tesekkurler ALI, bu bizi ikinci utandirman oldu.
wISHMAN (=kuculdum adimin ilk harfini buyuk yazamadim)
Ayrica bana yedigim 5 porsiyon koftede hic bir fedakarliktsn kacinmayip eslik eden haktana ayrica tsk ederim
Walla Pasa'miz, Admin'imiz ve Roadster bip bip 4x5 porsiyon yedi. SAYDIMMM
Ben ise 3x4 porsiyon yedim. AMMA oncesinde CILA niyetine bir iskembe corbam var.
Ali'yi saymadim, O patron.... :-)
Off ki ne offf
Esas fotolar bende de ben Admin'ime SD karti vermeyi unuttum. Gokhan Admin'imiz icin kofte resmi bile cekmistim.
P.S: Daha coook bomba fotolar var, simdiden soleyim...
Hoooppp yiyiciler canımız cekıyo ama olmadık ı sımdı onu bılmemde özgür başkan hani bi buluşmamızda şu meşhur kuşadası olayımızın oldugu bulusmada manısada bı kofte yemıstık ayrıca kokoreç onlar benım hala aklımda bidaha gelirsem iki hatta üç porsiyon yerim affetmem
Bir yorum yaz: