Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kiz kankalari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    al işte o.ç ilerde anlatıcak annenle biz cok yakın arkadastık ıvır zıvır ne dicek kimbilir
    Olum iste babadan ogula nesil diyoruz ya iste en iyi ornek iste

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    ib** olma ihtimalleri de var

Bir yorum yaz:

• cancooperworks
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kız kankası deyince aklıma yıllar önce yaşadığım bi olay geldi.Bir tanıdığım kız arkadaşı ile evlenme noktasına gelmişlerdi fakat kız arkdaşının kankası başarılı olmuştu ve kızı kapmıştı ! şerefsiz
    al işte o.ç ilerde anlatıcak annenle biz cok yakın arkadastık ıvır zıvır ne dicek kimbilir

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Kız kankası deyince aklıma yıllar önce yaşadığım bi olay geldi.Bir tanıdığım kız arkadaşı ile evlenme noktasına gelmişlerdi fakat kız arkdaşının kankası başarılı olmuştu ve kızı kapmıştı ! şerefsiz

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Abi aylardir bu babadan ogula nesil olan serfsizleri ortaya cikariyoruz is yerinde veya kendi kiz arkadaslarimizi bu serefsizlere karsi bilgilendiriyoruz bazilari aaaa gercekten olup uyaniyolar

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Muhahahahahha bence bu kanayan yaraya parmak basmanız harika olmus drop dead girl kankas

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı

Sadece erkek olmazlar bazilarid kizdir mesela bu kiz kankalarinin ben pes oynuyorum kizlar anlamiyo ekeklerle dah rahat anlasiyorum *

Bize pes oynayan degil pes etmeyen koz lazim ama bu motorlar anlamazlar*

Bir yorum yaz:

• cancooperworks
    bir konu başlattı Kiz kankalari

Kiz kankalari

kimdir bu kız kankaları ?

genelde erkek olurlar ve kızların "yakın" arkadaşları gibi davranırlar
    ama art niyetlilerdir, fırsat kollarlar
    arkadaslıklarını ilişkiye çeviremeyeceklerini anladıkları andan sonra ortaya çıkarlar
    kızların en kotu zamanlarında sevinir, en mutlu anlarında ortadan kaybolurlar
    kızların sevgilileriyle anlaşmazlar kıskanırlar kendilerini yer bitirirler,
    her kavgada kıza karşı ayrılığa itici yorumlar yaparlar ve yıkıcı olurlar.
    kızın erkek arkadasıyla tanıstıklarında kızla gereksiz samimiyet icerisinde bulunup "biz hep boyleyiz" gibisinden pozlar verirler.
    en ufak ayrılıkta gel bu aksam disari cikip dagitiyoruz derler kızla yanak yanaga fotograf cektirip sosyal medyada paylasırlar.
    NE WAR KIZLARLA ERKEKLER ARKADAS OLAMAZ MI cumlesinin arkasına saklanırlar.

kız kankası olan kızlar da vardır "ben kizlarla anlaşamıyorum en yakın arkadaşlarım hep erkektir " altın kuralıyla oynarlar

tipik bir kız kankasının fotograf altındaki yorumuna denk geldim bugun:

siz de yakaladığınız kız kankalarının fotograflarını ve tespitlerini paylasabilirsiniz.
    saygılar
    M.Can Özçelik
Hazırlanıyor...
X