AYN Derım bende ..saygılar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Borusan istinye
Çöküş
X
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende "Mini Auto" ya goturuyorum Maslak'ta gayet memnunum gerci daha araba yeni oldugundan servislik bi isim yok sadece bikac parca aldim ama Anthony'nin cooper yillardir goturdugumuzden biliorm
arabayı yapamayacagından değil başka bir sebebi var AYN iyidir sizide bir gün bekleriz
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde yıllarca gittik Yusuf usta sevdiğimiz bir dostumuzdur dostluğum bakidir fakat aracın ile ilgili hiçbir şeymi kendisine yaptırmam
arabayı yapamayacagından değil başka bir sebebi var AYN iyidir sizide bir gün bekleriz
Yorum Yap
-
Mini Auto iyidir, AYN de iyidir. Herkezin bir nasibi, kismeti vardir. Tabiiki tercih bir taraf olacak ki iki doktor ayni hastaya bakamaz.
Iki guzel Mini dukkanina ve orada calisanlara gani gani kazanclar diliyoruz.
Eminim hepiniz de benim gibi dusunuyorsunuz.
Bir de ek: Bedenen calismak beyaz yakali olmaya benzemez. Alin terinin karsiligi yoktur. Ha, eger gonlun baskasina varirsa o da kismet.
Sosyal mesajimizi bir hikayemsi ile baglayalim. Fabrikanin patronu bir makinasi bir turlu calistirilamadigi icin 'deli' olmus, sonunda bu isi en iyi bilen adami bulup bulusturmus, cagirtmis. Adam makinaya bakmis, cekicini sole bir vurmus, makina gurul gurul calismaya baslamis. Fabrika sahibi sevincle ve sukranla 'tesekkurler, borcum kac para' demis. Usta Adam '3000 TL yeter' demis. Fabrika sahibi sasirmis '3000 TL bir cekic sallamak icin cok degil mi?' demis. Pir Usta cevaplamis '1 TL alin terim, 2999 TL cekici nereye vurcagimi bilmem.
Kalin saglicakla
Wisheminimhepinizbiliyosunuzhikayeyiman
Yorum Yap
-
Arkadaşlar bugün ayn ye uğradım .
1.benim arabam 2012 model countryman d ayn ye henüz dizel gelmemiş ilk benimki ile dizelle tanıştı.(yürüyen konusunda problem yok ama yazılım ve motor konusu biraz zor)
2.yazılım ve bilgisayara bağlamayı yapamıyorlar benimkine uygun yazılım daha gelmemiş.
3.balatalar zamanı gelince değiştirsem dedim ondada servis anlar sistemde görünüyor dedi.
zaten mecburum borusana gitmeye garantisi bozulmasın diye en azından yağını borusanda değiştirmeliyim.
Şu durumda 1.5 sene daha borusana talim tabi benim 1 senede 50000 km yaptığım düşünülürse yandık demektir.
not:ayn iyi görünüyor 1.5 sene sonra hala arabayı değiştirmezsem (yaklaşık 12 ayda bir araç değiştiririm) onlara gidebilirim sanayide aynı sokaktaki tanıdıklarda iyi referans verdi.
HERKEZE İLGİLERİ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstereh işte problem de çekici kafana yiyince cıkıyor zaten
Wishakliolsaydibasgitaristolurduman
Yorum Yap
Yorum Yap