Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Borusan istinye

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Borusan istinye

Arkadaşlar mini lerimiz için tavsiye edebileceğiniz adam gibi bir servis varmıdır?
    Yaklaşık 2 hafta önce borusan istinyede ilave far seti taktırdım 15 gün sonraya verdikleri servis gününü sabırla bekledim, 2 ad far ı bir koca günümü heba ederek takmalarını bekledim (avis in kiralık araç hizmetini defalarca sormama rağmen olmadığını söylediler fakat servise gittiğimde hertaraf avis in büroşürleri ile doluydu tabi bu sayede 1 gün arabasız kaldım) sonunda arabamı aldım ve ertesi gün arabamın göstergelerinin bağzılarının çalışmadığını gördüm tekrar borusana gittiğimde bana tekrar aracı 1 gün alıkoyacaklarını söylediler cumartesileri yapamıyorlarmış ( tüm yapacakları bilgisayara bağlayıp ayarlamak) yada cumartesiden aracı bırakıp salı alacakmışım işte bu borusan istinyenin servis hizmeti kendi bozdukları aracımı tamir etmek için beni ya haftasonu arabasız bırakacaklar yada hafta içi ve hiçbir özür bile dilemeden birde utanmadan vizyonlarını duvara yazıyorlar acaba kendilri bunu okuyolarmı?
    2 ad farı yani toplam 4 ad kabloyu birşeyleri bozmadan bağlamaktan aciz , arabayı teslim etmeden bir kontrol bile edemeyen bilgisiz ve ilgisiz insanların çalıştığı borusan istinye harici bir servis lütfen.

Tabi minimi bozmaları için bide üstüne 500 tl verdim

Yorum Yap

Ayn auto maslak...

Sent from Cobanogullari mobile system )
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Garanti sorunu ne olacak?

Yorum Yap

Bu tarz ufak tefek isler icin borusana gitmenize gerek yok AYN auto maslak tabiki baska yer tavsiye etmiyorum

Garanti kapsamindaki araclar yag bakimina bile gelseler bilgisayardan arac beynine servis kaydi dusulmedigi icin sorun olmuyo

Su an sitenin %90 i ayn auto ya gelmekte ve memnun ayrilmayan yok sonuca ben ve sitemizden bircok arkadasimi mod admin her hafta sonu orada ve birbirmizin aracina yardimci oluyoruz ve keyifli muhabbetler oluyo

Yorum Yap

Harika ozaman ayn de görüşmek üzere

Yorum Yap

Birde iadres ve telefonunu alabilirmiyim ayn nin

Yorum Yap

borusana, şikayetim sonrası gaz kelebeği sorunu var deyip arızamı silip daha sonra krank kasnağını dağıtan aracıma eski kelebeğimin sökülüp takılma parasını verdiğim günden sonra sanırım birdaha gitmeyeceğime yemin ettim. heleki ayn autoda çayımı içip keyifli keyifli dostlarla muhabbet ederken 2-3 bardak çaydan sonra aracımın hazır olduğunu görmek paha biçilemez. yusuf ustaya ve ahmet ustaya gözünüz kapalı aracınızı teslim edebilirsiniz.

Yorum Yap

Teşekkürler borusan dakiler gerçekten hiçbirşeyden anlamıyorlar servis dolu diyorlar çıkıp baktığımda serviste her nasılsa yanlız 3 tane bmw yada mini vardı gerisi hep başka markalar opel vbz artık kendi gurubu gelmiyor sanırım

Yorum Yap

Ayn nin telefonu lütfen

Yorum Yap

Ayn auto 0 (212) 286 00 32

Yusuf ERDEM 0 (530) 349 64 58

Ahmet ERDEN 0 (546) 853 87 73

Ayn de gorusmek uzere

Yorum Yap

Ayn suana kadar gordugum en temiz isi yapan servis kesinlikle bende tavsiye ediyorum

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
                        [LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
                        [LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]

Yorum Yap

ayn holding > borusan
                          2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
                          2010 - r56 john cooper works / 34 MAU 01
                          2011 - r53 GP / 34 JET 01
                          2012 - r56 cooper s / 34 VB 4812
                          Aslı pijjama tarafından gönderilmiş
                          mini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
                          ahahahaha

Yorum Yap

Aslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            ayn holding > borusan
                            AYN holding gururla sunar

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Bu tarz ufak tefek isler icin borusana gitmenize gerek yok AYN auto maslak tabiki baska yer tavsiye etmiyorum

Garanti kapsamindaki araclar yag bakimina bile gelseler bilgisayardan arac beynine servis kaydi dusulmedigi icin sorun olmuyo

Su an sitenin %90 i ayn auto ya gelmekte ve memnun ayrilmayan yok sonuca ben ve sitemizden bircok arkadasimi mod admin her hafta sonu orada ve birbirmizin aracina yardimci oluyoruz ve keyifli muhabbetler oluyo
                              aren gerekli olan herseyı bır mesaja sıgdırmıs tavsıyelerınden sasmayın derım bende +1 arene
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X