Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
aracla ızmırde bı bayan arkadas kaza yaptı arabaya sıkıstı aks ekıplerı gelıp arabanın tavanı kestı kapıyla beraber o yüzden perte cıktı ızmırde 50 000 tl ye sanayıde satılıktı sonra gelrıcı aldı 55 oldu dıreksıyndan aırbag fln yoktu taktırdılar snra ıstanbda 61 dı ılanlarda sonra ne olduysa arabayla 100 u gecınce cennete fln gıdıyorsun sanırım dırek 100 lu rakamnlar oldu
çok ağırmıydı kaza ? maliyetten oturu perte çıktıysa 60 a alınır valla
aracla ızmırde bı bayan arkadas kaza yaptı arabaya sıkıstı aks ekıplerı gelıp arabanın tavanı kestı kapıyla beraber o yüzden perte cıktı ızmırde 50 000 tl ye sanayıde satılıktı sonra gelrıcı aldı 55 oldu dıreksıyndan aırbag fln yoktu taktırdılar snra ıstanbda 61 dı ılanlarda sonra ne olduysa arabayla 100 u gecınce cennete fln gıdıyorsun sanırım dırek 100 lu rakamnlar oldu
kırmızı ben araç bakarken ilana 68 den girdi aslında kırmızı r59 çok isterdim fakat ağır hasar kayıtlı olduğunu oğrenince gidip bakmadım aslında kazalı resimlerini gorsem bulabilsem gene bi değerlendirilebilri 60 bin civarına
Ben yine de arkadaşıma Ayn ye sokmadan alma sakın dedim ne kadar emin olsanda.. Araç eskişehirde bi şekilde Ayn ye getirebilirlerse alacak
Hayırlısı olsun eskişehirden mini gelmez gibi geliyo bana ama hayırlısı olsun aslında bu aracın konusu var olmasılazım bizim garajımızda ama bi kontrol edelm
Trameri Sms ile degil Sigorta acentenize vererek sorgulatin. Arabayi bilmiyorum ama AYN den ekspertiz yapmadan almayin o yastaki bir arabada bircok problem olabilir.
Bir yorum yaz: