Eski fotosu yok mu [emoji23][emoji23][emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bızde satalı nerdeyse 1 sene olucak pembe kaplıydı kaputtan egzoz faln cıkardı bılır herkesaracın km si hasar kaydı donanım kombınasyonu ustundekı oz janta kdr aynı %90 o arac zaten vagzectık sonrasnda zatena arkadastanda sase no ıstedk onu deılmı bakalım dıe vermedı sonrada vazgectık alana hayrlısı olsun pembe gul kara bela olmus
Bir yorum yaz:
-
Kasım 26 da onur die bir arkadasa geçmiş faceden baktım
Bir yorum yaz:
-
Aracın eskı iki sahibide arkadasım bu alan arkadasta 2-3 once aldı hatırladıgım kadarıyla 120 ıstıolardı düştüler 2-3 parca boya vardı
Bir yorum yaz:
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2124372/detay/
arkadaslar aracı tanıyan varmı aracın model yılı km sı jantları donanımı hasar kaydına kadar bızım ızmırdekı eskı pembe kaplı aracla aynı aynı arac deılse dusunuyorum cunku arac sahıbınle konstum o arac deıl dıo tabıkı
Bir yorum yaz:
-
Satılık r59 varmı [emoji41]
Bir yorum yaz:
-
Aslı BRS88 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini macerama 1.5 yıllık rx8 arasından sonra tekrar mini macerasına atılmaya karar verdim. Eşiminde kullanabileceği kesinlikle otomatik vites 70 bin bandında bir araç düşünüyorum. Kafamda ufak tefek sorular var 1 oğlum var arkada oto koltuğu olacak alırken koyarken çok sıkıntı yaşar mıyım bagaj biraz küçük bebek arabası sığar mı ? Birde powershop ile görüştük araca downpipe + dumpvalve + intercooler + egzoz + methanol + hava filtresi + yazılım 240-250 beygor civarı güç alabilir araç otomatik olacağı için motor içinede girsen turboda büyütsen alınacak güç kısıtlı dedi. Bende bastığımda giden bir araç istiyorum fikirleriniz nedir bu konuda ?
Oto koltuğunu da ben mini den aldım kızımın biri 3 yaş üstü ve kilo boy tuttuğu için. Diğeri römer koltuk, ikisi de takılıyken arasına benim eşim oturdu. Şehir içi idare eder ancak uzun yolda ortada oturan kişi bunalır [emoji6]
Başka soruların olursa cevaplamaya çalışırım. Bu arada grupta satılık bir CM S vardı yanlış bilmiyorsam. O araca da bakabilirsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı BRS88 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini macerama 1.5 yıllık rx8 arasından sonra tekrar mini macerasına atılmaya karar verdim. Eşiminde kullanabileceği kesinlikle otomatik vites 70 bin bandında bir araç düşünüyorum. Kafamda ufak tefek sorular var 1 oğlum var arkada oto koltuğu olacak alırken koyarken çok sıkıntı yaşar mıyım bagaj biraz küçük bebek arabası sığar mı ? Birde powershop ile görüştük araca downpipe + dumpvalve + intercooler + egzoz + methanol + hava filtresi + yazılım 240-250 beygor civarı güç alabilir araç otomatik olacağı için motor içinede girsen turboda büyütsen alınacak güç kısıtlı dedi. Bende bastığımda giden bir araç istiyorum fikirleriniz nedir bu konuda ?)) Countryman S veya bulursanız JCW tabiki alacagınız araç.
Bir yorum yaz:
-
Mini macerama 1.5 yıllık rx8 arasından sonra tekrar mini macerasına atılmaya karar verdim. Eşiminde kullanabileceği kesinlikle otomatik vites 70 bin bandında bir araç düşünüyorum. Kafamda ufak tefek sorular var 1 oğlum var arkada oto koltuğu olacak alırken koyarken çok sıkıntı yaşar mıyım bagaj biraz küçük bebek arabası sığar mı ? Birde powershop ile görüştük araca downpipe + dumpvalve + intercooler + egzoz + methanol + hava filtresi + yazılım 240-250 beygor civarı güç alabilir araç otomatik olacağı için motor içinede girsen turboda büyütsen alınacak güç kısıtlı dedi. Bende bastığımda giden bir araç istiyorum fikirleriniz nedir bu konuda ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster102 nedir ya ? kimse kusura bakmasın da aracın geçmişi belli geleceği belli... aracı bizzat gidip görmedim fakat ne kadar düzgün toplanmış olsada o paralar etmez..
Bir yorum yaz:
-
JOHNWORKS arıyorsan bu!!!
İlan No: 472869410
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...72869410/detay
Araci bilen var midir?
Bir yorum yaz:
-
servistekı arkadaslar aks kurtarmadkı arkadasların kızı ckartması ıcın mengene dıe aletlerı tavanla kapıyı kestıklerını solemıstı basıt bır kazada yapıcaklarını sanmıyorum tabi şuda var bız bunu kendı gözlerımızle gormedık.. burdada baş sacmalık zaten bırkac ay once agır hasarlı olarak satılan aracın aynı sekılde 60 bınden 102 bın olması
Bir yorum yaz:
-
102 nedir ya ? kimse kusura bakmasın da aracın geçmişi belli geleceği belli... aracı bizzat gidip görmedim fakat ne kadar düzgün toplanmış olsada o paralar etmez..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: