Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yaz kanka yaz ilan başlığına da "Valla y... bizde ortam böyle" yazarız D.D:sdasdasf
Hshahahahshsjaha haykirarak guldum
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Eğer bu o araçsa, bundan önceki sahibindeyken Kartal'a gidip bakmıştım. o zaman 46k km'deydi, sadece sol kapı boyalı bilerek gittim, kosiflerde bir tanıdıktan 12k km'de sandık motor konulduğunu öğrendim. sahibi benim haberim yok, bende şuan öğrendim demişti.
Dediğim gibi aracı karıştırıyor olabilirim çünkü plaka değişmiş olabilir ama jant rengi, driving lights filan aynı.
Eğer bu o araçsa, bundan önceki sahibindeyken Kartal'a gidip bakmıştım. o zaman 46k km'deydi, sadece sol kapı boyalı bilerek gittim, kosiflerde bir tanıdıktan 12k km'de sandık motor konulduğunu öğrendim. sahibi benim haberim yok, bende şuan öğrendim demişti.
Dediğim gibi aracı karıştırıyor olabilirim çünkü plaka değişmiş olabilir ama jant rengi, driving lights filan aynı.
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
184947238 bu arac hakkinda bilgi varmi? Benim cooper inustune 3 bin verirsen olur dedi. Bende manuel 2007 cooper var. Napsam?
Eger niyetiniz varsa bence alinabilecek bir arabalardan biri. Donanim olarakta fena sayilmaz. Bu aracin onceki sahibi Emre gayet iyi bakmisti, bildigim kadariyla ciddi bir kazaya da karismadi.
Sizin araciniz normal cercevede manual oldugu icin zor alici bulacaktir. Eger sartlar uygunsa ve araci cidden begeniyorsaniz degerlendirin derim.
P.S. : Mor gercekten cok unique duruyor ve bildigim TR'de tek mor R53 bu araba
Eger niyetiniz varsa bence alinabilecek bir arabalardan biri. Donanim olarakta fena sayilmaz. Bu aracin onceki sahibi Emre gayet iyi bakmisti, bildigim kadariyla ciddi bir kazaya da karismadi.
Sizin araciniz normal cercevede manual oldugu icin zor alici bulacaktir. Eger sartlar uygunsa ve araci cidden begeniyorsaniz degerlendirin derim.
P.S. : Mor gercekten cok unique duruyor ve bildigim TR'de tek mor R53 bu araba
Tesekkur ederim bilgiler icin araci begeniyorum ancam mini coopers i verip cooper almayi kabul etmesi kafami karistirdi
Mesajı göster
Tesekkur ederim bilgiler icin araci begeniyorum ancam mini coopers i verip cooper almayi kabul etmesi kafami karistirdi
Pek cok hikayesi olabilir tabi dikkat etmekte fayda var. Araci mutlaka iyi bildiginiz bir servise goturebilirsiniz. AYN oto ve Minauto ilk onerebilecegim yerler.
Mesajı göster
Görkem'e katılıyorum güzel görünüyor ama kesinlikle iyi bir ekspertiz yaptırdıktan sonra satın almalısın.
Bu arada bana pm. gönderdin sanırım ama inbox dolduğu için son yolladığın ulaşmadı bilgin olsun.
Bir arkadaşım ilgileniyor. Tanıyan, gören, duyan, bilen var mıdır beyler?
ilan süresi doldu sanırım yayında değil o yüzden fotograf paylaştım. 2009 model 95.000 km'de. Kaza, boya, tramer kaydı kesinlikle olmadığını söylüyormuş sahibi. Araç Adanada dolayısıyla kalkıp gitmeden bilgi edinmeye çalışıyoruz.
34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red
Araç sahibi le görüşüldüğünde sizin söylediğiniz gibi kapıdaki boyadan bahsedilmiş aracı doğru tanımışınız.
Görkem'e katılıyorum güzel görünüyor ama kesinlikle iyi bir ekspertiz yaptırdıktan sonra satın almalısın.
Bu arada bana pm. gönderdin sanırım ama inbox dolduğu için son yolladığın ulaşmadı bilgin olsun.
Bir arkadaşım ilgileniyor. Tanıyan, gören, duyan, bilen var mıdır beyler?
ilan süresi doldu sanırım yayında değil o yüzden fotograf paylaştım. 2009 model 95.000 km'de. Kaza, boya, tramer kaydı kesinlikle olmadığını söylüyormuş sahibi. Araç Adanada dolayısıyla kalkıp gitmeden bilgi edinmeye çalışıyoruz.
Zekinin eski arabası olması lazım 1,5 2 seneye yakın bi zaman oldu satalı buradan gönderilirken iyi durumdaydı .
Yorum Yap