Aslı b.battal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster187624441 bu aracı bılen varmı arkadaslar.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBakımları sponsorumuz Ayn oto da yapılmış.Bir bildikleri varsa yazarlar gördükleri zaman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUstayla gorustum onur belki daha detay bilen vardir disk balata bakimna gelmis gecen sene 49000 km iken
instagram.com/minicooperaksesuarsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraç cok temiz duruyor Hayırlısı olsun abi
instagram.com/minicooperaksesuar
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster187624441 bu aracı bılen varmı arkadaslar.
Dediğim gibi aracı karıştırıyor olabilirim çünkü plaka değişmiş olabilir ama jant rengi, driving lights filan aynı.
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEğer bu o araçsa, bundan önceki sahibindeyken Kartal'a gidip bakmıştım. o zaman 46k km'deydi, sadece sol kapı boyalı bilerek gittim, kosiflerde bir tanıdıktan 12k km'de sandık motor konulduğunu öğrendim. sahibi benim haberim yok, bende şuan öğrendim demişti.
Dediğim gibi aracı karıştırıyor olabilirim çünkü plaka değişmiş olabilir ama jant rengi, driving lights filan aynı.
Yorum Yap
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı göster184947238 bu arac hakkinda bilgi varmi? Benim cooper inustune 3 bin verirsen olur dedi. Bende manuel 2007 cooper var. Napsam?
Sizin araciniz normal cercevede manual oldugu icin zor alici bulacaktir. Eger sartlar uygunsa ve araci cidden begeniyorsaniz degerlendirin derim.
P.S. : Mor gercekten cok unique duruyor ve bildigim TR'de tek mor R53 bu araba
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEger niyetiniz varsa bence alinabilecek bir arabalardan biri. Donanim olarakta fena sayilmaz. Bu aracin onceki sahibi Emre gayet iyi bakmisti, bildigim kadariyla ciddi bir kazaya da karismadi.
Sizin araciniz normal cercevede manual oldugu icin zor alici bulacaktir. Eger sartlar uygunsa ve araci cidden begeniyorsaniz degerlendirin derim.
P.S. : Mor gercekten cok unique duruyor ve bildigim TR'de tek mor R53 bu araba
Yorum Yap
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim bilgiler icin araci begeniyorum ancam mini coopers i verip cooper almayi kabul etmesi kafami karistirdi
Yorum Yap
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim bilgiler icin araci begeniyorum ancam mini coopers i verip cooper almayi kabul etmesi kafami karistirdi
Bu arada bana pm. gönderdin sanırım ama inbox dolduğu için son yolladığın ulaşmadı bilgin olsun.
Bir arkadaşım ilgileniyor. Tanıyan, gören, duyan, bilen var mıdır beyler?
ilan süresi doldu sanırım yayında değil o yüzden fotograf paylaştım. 2009 model 95.000 km'de. Kaza, boya, tramer kaydı kesinlikle olmadığını söylüyormuş sahibi. Araç Adanada dolayısıyla kalkıp gitmeden bilgi edinmeye çalışıyoruz.
34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEğer bu o araçsa, bundan önceki sahibindeyken Kartal'a gidip bakmıştım. o zaman 46k km'deydi, sadece sol kapı boyalı bilerek gittim, kosiflerde bir tanıdıktan 12k km'de sandık motor konulduğunu öğrendim. sahibi benim haberim yok, bende şuan öğrendim demişti.
Yorum Yap
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGörkem'e katılıyorum güzel görünüyor ama kesinlikle iyi bir ekspertiz yaptırdıktan sonra satın almalısın.
Bu arada bana pm. gönderdin sanırım ama inbox dolduğu için son yolladığın ulaşmadı bilgin olsun.
Bir arkadaşım ilgileniyor. Tanıyan, gören, duyan, bilen var mıdır beyler?
ilan süresi doldu sanırım yayında değil o yüzden fotograf paylaştım. 2009 model 95.000 km'de. Kaza, boya, tramer kaydı kesinlikle olmadığını söylüyormuş sahibi. Araç Adanada dolayısıyla kalkıp gitmeden bilgi edinmeye çalışıyoruz.
Zekinin eski arabası olması lazım 1,5 2 seneye yakın bi zaman oldu satalı buradan gönderilirken iyi durumdaydı .
Yorum Yap
Yorum Yap