Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Kasim 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet aynen bu araç.arabamdan soğuttu beni sağolsun
Yorum Yap
-
1 hafta nokia e66 kullandiktan sonra daha fazla bu zulume dayanamayip onerilere uyup galaxy note II almis bulunmaktayim..
i5'i de inceledim ne gereeksizmis yahu! i5 ile ilgili butun dediklerimi geri aliyorum. galaxy noteII candir
sabah 6da cikarttim sarjdan daha hala %51 batarya dolu ..
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 hafta nokia e66 kullandiktan sonra daha fazla bu zulume dayanamayip onerilere uyup galaxy note II almis bulunmaktayim..
i5'i de inceledim ne gereeksizmis yahu! i5 ile ilgili butun dediklerimi geri aliyorum. galaxy noteII candir
sabah 6da cikarttim sarjdan daha hala %51 batarya dolu ..
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKim tavsiye etti aceeebaa?
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Hayırlı olsun.Bende note 2 mi s3 mü diye ikisinide elime alıp incelemiştim ama s3 almıştım ama note 2 tam senlik
Bencede samsung çok güzel iş çıkarmış ayrıca tüm özellikler bir yana şunu da asla göz ardı etmeyin ;
http://www.lordiz.com/iphone-4s-ve-s...degerleri.htmlsigpic
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraç ramazan altun adında 1982 doğumlu petrolcu bı arkadaşın arabası arkadaşlar,araç özelliklerıne gelince cobb dıjıtal tunıng,hks kombınasyonu var wasgate,hks bujı,hks ıntercooler emiş boru kıtı,hks aktuatörler,hks prc basınc kontrol unıt,hks radyatör kapağı,hks legamax komple egzoz..... yeterlı mı bu kadar bılgı sankı aracın sahıbıyım bu arada tr'ye ılk gelen gtr'lardandır kendılerısigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun.Bende note 2 mi s3 mü diye ikisinide elime alıp incelemiştim ama s3 almıştım ama note 2 tam senlik
Bencede samsung çok güzel iş çıkarmış ayrıca tüm özellikler bir yana şunu da asla göz ardı etmeyin ;
http://www.lordiz.com/iphone-4s-ve-s...degerleri.html
Bunu bende okumustum baska bi sitede.
Valla suan icin gayet memnunum ama arada bi bisiler yapioorum bilmeden kurcaliorum can'i rahasiz ediorum
Ama jeanlerimin ceplerini bende buyutecegim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende hepsini inclemistim telefoncumda can'da biraz kanima girdi noteII konusunda
Bunu bende okumustum baska bi sitede.
Valla suan icin gayet memnunum ama arada bi bisiler yapioorum bilmeden kurcaliorum can'i rahasiz ediorum
Ama jeanlerimin ceplerini bende buyutecegim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
P.S: Son olarakta telefonu cebine sokma, guzel kizlar bole yapmaz.
WishhalaHTCseviyorman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok iyi yapmissin Samsung alimssin, gule gule kullan. Cok fazla dusume. Blacberry'den kurtuldugun iyi oldu.
P.S: Son olarakta telefonu cebine sokma, guzel kizlar bole yapmaz.
WishhalaHTCseviyorman
Wishmanım yakışıklı erkekler ne yapar telefonu?
Yorum Yap
Yorum Yap