Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bende android telefon varda bununla forumu kullanmak için bi uygulama v.s. bi kolaylık bişey varmı? ben foruma girmeye çalıştım pek beceremedim.Forum başlıklarını gösteriyor am sol üstte yazan yeni mesajlar linkini telefonda göremiyorum. Nasıl olcak bu işler
Bende android telefon varda bununla forumu kullanmak için bi uygulama v.s. bi kolaylık bişey varmı? ben foruma girmeye çalıştım pek beceremedim.Forum başlıklarını gösteriyor am sol üstte yazan yeni mesajlar linkini telefonda göremiyorum. Nasıl olcak bu işler
Valla bende teknoloji cahiliyim bende de nokia 5800 xp kullanıyorum ama bi türlü giremiyorum. Tapa talk indirdim sonra telefon menüsüne gelen tapatalk iconuna tıklayıp site ismini yazıyorum ama girmiyor. Aydınlatacak arkadaş varmı,, eli kulağında gemiye gideceğim, bu işi çözemezsem gemiden takip edemem forumu
Yorum Yap