Kasim'da ask baskadir
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Kasim 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMuayenede kanala bile girmeden yolladilar keske arabayi getirmedeydim hahah:thumbup:
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
merhaba arkadaşlar , iyi günler hepinize.
Bende android telefon varda bununla forumu kullanmak için bi uygulama v.s. bi kolaylık bişey varmı? ben foruma girmeye çalıştım pek beceremedim.Forum başlıklarını gösteriyor am sol üstte yazan yeni mesajlar linkini telefonda göremiyorum. Nasıl olcak bu işlersigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhaba arkadaşlar , iyi günler hepinize.
Bende android telefon varda bununla forumu kullanmak için bi uygulama v.s. bi kolaylık bişey varmı? ben foruma girmeye çalıştım pek beceremedim.Forum başlıklarını gösteriyor am sol üstte yazan yeni mesajlar linkini telefonda göremiyorum. Nasıl olcak bu işler
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterandroid markette yok mu tapatalk ?
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhaba arkadaşlar , iyi günler hepinize.
Bende android telefon varda bununla forumu kullanmak için bi uygulama v.s. bi kolaylık bişey varmı? ben foruma girmeye çalıştım pek beceremedim.Forum başlıklarını gösteriyor am sol üstte yazan yeni mesajlar linkini telefonda göremiyorum. Nasıl olcak bu işler
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstergüzel soruda tapatalk ne
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap