arkadaşlar babam araba alıcak. aslında cc de karar kıldı arabada buldu sunroof ısıtmalı koltuk vs 90000 lira fiyat aldık. anca aklımızı yeni bmw 3.16 çeliyor. iki araba hakkında çevrenizden duyduğunuz yada kendi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
passat cc mi yeni 3.16 mı
Çöküş
X
-
BurakEtiketler: Hiçbiri
-
Burak
Valla babamin arabasi caddy dsg 1.6 dizel. Aslinda a4 fiyat aldi 108000 tl sunroof 177hp 2.0 tdi sonra yil sonu diyene kadar fiyat uctu. Dizele ihtiyaci yok artik vergi avantaji ve donanimi fiyat perfomansi cc dedirtiyor ama 3.16 kampanyada o paraya alinabiliyor 8 ileri otomatik olarak ama donanim cc ye yaklastirilinca fiyat ucuyor. Ben kullanan vardir cevresinden vs diye merak ettim. Sonucta babam alicak 90-120 gezecek...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
CC yi bilmem ama yeni 3.16 136beygir turbolu 8 ileri gayet atak ve ekonomik bir makina artık 3.16 deyip gecmeyin bence, diger yandan cok guzel opsyonları var ama tabii ki Vw ile BMW yi karsılastırırken 3 degil 5 kasa ile karsılastırmak lazım BMW ye haksızlık oluyor, ben olsam yeni F30 3.16 alırdım kesinlikle.
Yorum Yap
-
Burak
-
Burak
avcılara gittim cc ayarına getirdiğim 3.16 112000 en uygun çıktı babamda kaporayı cc ye verdi. hayırlısı
Yorum Yap
Yorum Yap