Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa? EKIM 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Haktan boyoz nedir? Resimdeki aynise benimde canim cekti nerde yeri
    luaı boyoz poğaça gıbı bısey ama poğaca gıbı kalın hamurdan degılde daha fazla acılmıs yufka olmus hamurdan yapılır ısırdıkca kat kat oldugunu gorebılırsın resımdekı gıbı yemek acaıp lezzetlıdır.

Boyoz+yumurta+çay= offf acaip lezzetli

ama sıcak sıcak yemek lazım oyle tadı cıkar
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Luai bana dün izmirden pişirilmemiş halde geldi istersen kalmışsa sana vereyim pişir ye.
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

burdada yapılısı var
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Yemek tarıfler verır gıbı oldu bıraz ama
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Luai ben cevap yazacaktim sana ama Gokhan'in masallah sitenin en aktif oldugu donemine denk geldik

Boyoz Izmir icin geleneksel kahvaltiliktir. Diger bolgeler pek bilmez.
            Genel olarak sade yapilir (adet oyledir) ama zamanla peynirli, ispanakli vs versiyonlari da tabiki yaratildi.. Ben her zmn sadesinden yanayim.
            Ekmek vs satan hemen hemen heryerde bulabilirsiniz. Sokaktaki Gevrekciler (Simitciler ) bile satar. Ama en unlusu Alsancak'taki boyozcudur. Foto'da ordan cekilmistir. Bi oturusta 6-7 tane yemek farzdir. Yumurta olmassa olmazidir. Yumurta genelde cok daha fazla (neredeyse mosmor oluncaya kadar) kaynatilarak servis edilir. Her ikisinin de sicakken yenmesi makbuldur.

Gokhan yakinda size midye dolma hakkinda da detayli bilgiler verecektir
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Cok Saol Adminler Vallah canim cekti oraya geldimde ismarlicaksiniz

@Gokhan Fazla varsa alirim denerim onu pisirmeye vars
              RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Luai ben cevap yazacaktim sana ama Gokhan'in masallah sitenin en aktif oldugu donemine denk geldik

Boyoz Izmir icin geleneksel kahvaltiliktir. Diger bolgeler pek bilmez.
                Genel olarak sade yapilir (adet oyledir) ama zamanla peynirli, ispanakli vs versiyonlari da tabiki yaratildi.. Ben her zmn sadesinden yanayim.
                Ekmek vs satan hemen hemen heryerde bulabilirsiniz. Sokaktaki Gevrekciler (Simitciler ) bile satar. Ama en unlusu Alsancak'taki boyozcudur. Foto'da ordan cekilmistir. Bi oturusta 6-7 tane yemek farzdir. Yumurta olmassa olmazidir. Yumurta genelde cok daha fazla (neredeyse mosmor oluncaya kadar) kaynatilarak servis edilir. Her ikisinin de sicakken yenmesi makbuldur.

Gokhan yakinda size midye dolma hakkinda da detayli bilgiler verecektir
                Bir başka akşam da size yine izmirin meşhur 'küçük boylu ' midye dolmalarından bahsederim lezzetini anlatırım çok canımız çekersede bi uçak kargo ile sıcak şekilde yeriz
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Cok Saol Adminler Vallah canim cekti oraya geldimde ismarlicaksiniz

@Gokhan Fazla varsa alirim denerim onu pisirmeye vars
                  Luai bakayım ben kalmıstır büyük ihtimalle veririm sana ama yinede bi izmir yapmaya değer onuda eklemeden yapamadım.
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Kahvaltida boyoz+yumurta+cay,
                    oglen midye+bira
                    aksam cop sis
                    gece kumru
                    yok mu gelen?
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Günaydın arkadaslar haftanın son gunu kımılerı ıcın kımılerıde benım gıbı yarın oglenı bekleyecekler hayırlı cumalar
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hayırlı cumalar...
                        sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Haftasonu geldi bugunu de guzel bir sekilde gecirdik mi tamamdır
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hayırlı Cumalar
                            2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

evvveeet sevgili MINIclubTR.com mudavimleri!
                              mascot NDG izmir'i fethetmeye devam ediyor. 2.gununde mukellef kahvalti sofrasinda tikinirken ayni zamanda nerelere atsa bugun kendini dusuncesinde
                              heyirli cumalar efenimm..

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Günaydın arkadaslar haftanın son gunu kımılerı ıcın kımılerıde benım gıbı yarın oglenı bekleyecekler hayırlı cumalar
                                Hayırlı cumalar. Bize hergün hafta sonu başkan

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X