Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? EKIM 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiherkese günaydın...bana her gün aynı olduğu için yine pazartesi oldu diyemeyeceğimmm
-
valla ben pazarı gormeden pazaresı gecıyo gıbıyımAslı selcuk-34 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı cumalar. Bize hergün hafta sonu başkan
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı cumalar. Bize hergün hafta sonu başkanAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın arkadaslar haftanın son gunu kımılerı ıcın kımılerıde benım gıbı yarın oglenı bekleyecekler hayırlı cumalar
Bir yorum yaz:
-
evvveeet sevgili MINIclubTR.com mudavimleri!
mascot NDG izmir'i fethetmeye devam ediyor. 2.gununde mukellef kahvalti sofrasinda tikinirken ayni zamanda nerelere atsa bugun kendini dusuncesinde
heyirli cumalar efenimm..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Günaydın arkadaslar haftanın son gunu kımılerı ıcın kımılerıde benım gıbı yarın oglenı bekleyecekler hayırlı cumalar
Bir yorum yaz:
-
Kahvaltida boyoz+yumurta+cay,
oglen midye+bira
aksam cop sis
gece kumru
yok mu gelen?
Bir yorum yaz:
-
Luai bakayım ben kalmıstır büyük ihtimalle veririm sana ama yinede bi izmir yapmaya değer onuda eklemeden yapamadım.Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok Saol Adminler Vallah canim cekti oraya geldimde ismarlicaksiniz
@Gokhan Fazla varsa alirim denerim onu pisirmeye vars
Bir yorum yaz:
-
Bir başka akşam da size yine izmirin meşhur 'küçük boylu ' midye dolmalarından bahsederim lezzetini anlatırım çok canımız çekersede bi uçak kargo ile sıcak şekilde yerizAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai ben cevap yazacaktim sana ama Gokhan'in masallah sitenin en aktif oldugu donemine denk geldik
Boyoz Izmir icin geleneksel kahvaltiliktir. Diger bolgeler pek bilmez.
Genel olarak sade yapilir (adet oyledir) ama zamanla peynirli, ispanakli vs versiyonlari da tabiki yaratildi.. Ben her zmn sadesinden yanayim.
Ekmek vs satan hemen hemen heryerde bulabilirsiniz. Sokaktaki Gevrekciler (Simitciler
) bile satar. Ama en unlusu Alsancak'taki boyozcudur. Foto'da ordan cekilmistir. Bi oturusta 6-7 tane yemek farzdir. Yumurta olmassa olmazidir. Yumurta genelde cok daha fazla (neredeyse mosmor oluncaya kadar) kaynatilarak servis edilir. Her ikisinin de sicakken yenmesi makbuldur.
Gokhan yakinda size midye dolma hakkinda da detayli bilgiler verecektir
Bir yorum yaz:
-
Cok Saol Adminler Vallah canim cekti oraya geldimde ismarlicaksiniz
@Gokhan Fazla varsa alirim denerim onu pisirmeye vars
Bir yorum yaz:
-
Luai ben cevap yazacaktim sana ama Gokhan'in masallah sitenin en aktif oldugu donemine denk geldik
Boyoz Izmir icin geleneksel kahvaltiliktir. Diger bolgeler pek bilmez.
Genel olarak sade yapilir (adet oyledir) ama zamanla peynirli, ispanakli vs versiyonlari da tabiki yaratildi.. Ben her zmn sadesinden yanayim.
Ekmek vs satan hemen hemen heryerde bulabilirsiniz. Sokaktaki Gevrekciler (Simitciler
) bile satar. Ama en unlusu Alsancak'taki boyozcudur. Foto'da ordan cekilmistir. Bi oturusta 6-7 tane yemek farzdir. Yumurta olmassa olmazidir. Yumurta genelde cok daha fazla (neredeyse mosmor oluncaya kadar) kaynatilarak servis edilir. Her ikisinin de sicakken yenmesi makbuldur.
Gokhan yakinda size midye dolma hakkinda da detayli bilgiler verecektir
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: