Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? EKIM 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
konuyla bi alakam yok ama acil bi sorum var yardım ederseniz sevinirm
. arabama sis farı aldım ızgaraların oraya taktırcam ama dısarda taktırsam garatiyi bozarmı ?
Bir yorum yaz:
-
Tombik ? Ozgur Pasa ile karistirdiniz sanirsam?Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaaaaa wisssshhhhhhcim canim benimm candostum bitanem canimin ici operim tombilik yanaklarindan..
saygilarimla!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Wishgobekveyanakfaslinadayanamazman
Bir yorum yaz:
-
yaaaaa wisssshhhhhhcim canim benimm candostum bitanem canimin ici operim tombilik yanaklarindan..Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAskolsun.....
Saygilarimla
Wishstyleman
saygilarimla!
Bir yorum yaz:
-
Askolsun.....Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishle takila takila konusma seklimiz degisti
Saygilarimla
Wishstyleman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibuna da çok güldüm Deniz
Bir yorum yaz:
-
Anasayfada dolanan NDG,
kendi topigini okumakla mesgul olan ali,
farkli bir yasam tarzina sahip arkadasimiz Berna geyikte dolaniyor,
cin kore dalgasina dusmus arkadasimiz baran go-kart konusunda takiliyor,
CooperScem'se su keratayi satmadan bi bakimda mi yaptirsam meguiar's'ta hemmen suracikta zaten dusuncesinde anlasilan..
Admin gokhan beyler forumlari kurcaliyor yine her zamanki gibi,
swisshotelier adli arkadasimiz yeni arabasina hurmaktan parca almaya niyetli anlasilan.
beykentli arkadasimiz murat'ta NDG gibi anasayfada kalmis.
talha go-kart'asarmis vaziyette
ucakteneke bir eklentiye bakmakla kalmis.

Bir yorum yaz:
-
wishle takila takila konusma seklimiz degistiAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnkara'ya gitme işinden şu nedenlerle vazgeçip -hem seferberlik yürüyüşünün orada yapılacağından hemde bayram dönüşü yolların İstanbul istikametinde kalabalık olacağından-,caddede yapılacak olası bir organizasyona katılma kararı aldım

Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verditakıldığım zümre beni böyle yaptı,en kısa zamanda düzelmeyi temenni ediyorum:P
Bir yorum yaz:
-
ahahah Yanına da referans numarası koysaydın tamam işte MINI Club TURKIYE Organizasyon Bakanlıgı dikkatine :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiahah okuyunca fark ettim de bir de saygılarımla deseymişim keşke
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAnkara'ya gitme işinden şu nedenlerle vazgeçip -hem seferberlik yürüyüşünün orada yapılacağından hemde bayram dönüşü yolların İstanbul istikametinde kalabalık olacağından-,caddede yapılacak olası bir organizasyona katılma kararı aldım
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: