Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

antalya özel mini servis ŞİKAYET!!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ust kapagin catladgini nerden anlamis sokmus mu kapagi teste yollamis mi element uyduruyolar istanbula gelirsen haber ver eizden geldigi kadar yardimci oluruz

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ust kapagin catladgini nerden anlamis sokmus mu kapagi teste yollamis mi element uyduruyolar istanbula gelirsen haber ver eizden geldigi kadar yardimci oluruz
      adamlar yamyam olmuş resmen,lafına baksak adamın; üst kapagı sökecek orda !

Yorum Yap

Peki arkadaşlar maliyet ve zaman bakımından gıdebıleceğim en uzak nokta ankara varmı ankarada bu işi hakkı ile yapan bır servis önerilerinizi sabırsızlıkla beklıyorum

Yorum Yap

millet ne çekiyor şu üst kapaktan
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı mini_monster tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Peki arkadaşlar maliyet ve zaman bakımından gıdebıleceğim en uzak nokta ankara varmı ankarada bu işi hakkı ile yapan bır servis önerilerinizi sabırsızlıkla beklıyorum
            ankarada yok dıye bılıyorum kapsamlı bı usta veya servıs buraya gelırsen /gelebılırsen derdıne nokta atısı derman bulursun
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              millet ne çekiyor şu üst kapaktan
              aman ust kapaga dıkkat
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Arkadaş benim yaptiğim gibi yapacaksin vereceksin 300-400 tl çekiciye arabani gönDereceksin maslak'a sonra bitince gidip alacaksin ya da çekiciyle tekrar geri gönderecekler adresini işin oluru budur..kafan rahat olur hiç yoktan baksana forumdan arkadaşlarda sağolsunlar yardimci oluruZ demiş daha ne olsun....

Yorum Yap

helal valla bilgiler süper

Yorum Yap

abi ankara borusana gidiyorum ay sonunda allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Yorum Yap

Aslı mini_monster tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      abi ankara borusana gidiyorum ay sonunda allah sonumuzu hayır etsin inşallah
                      bence yanliş yapiyorsun ama yine de sen bilirsin o kadar para servise bayilacağina,dediğim gibi gönder istanbul'a çoğu arkadaş ayn oto yusuf usta'ya gözleri kapali teslim ediyor sende birak emin ellere olsun bitsin bu iş kardeş...servis olunca herşey 10 numara oluyor diye bir kaide yok yani

Yorum Yap

Özel sigortada çekici hizmetin şehir içi ile sınırlı değilse yolda kaldım çekici lazım diyorsun servis için , hop çekici arabana geliyor zaten onunda işene geliyor uzak mesafe İstanbul maslak a çektiriryorsun aracı orada hastayı iyileştiriyorlarBeş kuruş para da vermiyorsun başıma gelmişti söyleyeyim dedim .
                        [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Özel sigortada çekici hizmetin şehir içi ile sınırlı değilse yolda kaldım çekici lazım diyorsun servis için , hop çekici arabana geliyor zaten onunda işene geliyor uzak mesafe İstanbul maslak a çektiriryorsun aracı orada hastayı iyileştiriyorlarBeş kuruş para da vermiyorsun başıma gelmişti söyleyeyim dedim .
                          bu çok mantıklı bir fikir yoksa gıt gel 1000tl cıkacagım neticede parayı hiççç kolay kazanmıyoruz

Yorum Yap

Bn vodafone red team den cagirmistim cekici boyle hizmetlerden faydalanibilirsiniz

Yorum Yap

Arkadaşlar İstanbul'a araç gönderen olursa elimden geldiğince yardımcı olurum birçok arkadaşımada yardımım dokunmuştur uğraşmayı seviyorum bir telefonunza bakar

Yorum Yap

Arkadaşlar mini'nize keyifle binmek istiyorsanız çıkan sorunlar için istanbuldaki servisi tercih edin buradaki araç çokluğundan hertürlü sıkıntı zaten ustalarımızın karşısına çıkıyor ve çözülüyor doğru müdahale ile ondan dolayı imkanlarınız dahilinde tercihiniz istanbul olursa bi buluşmayada bahane çıkarmış olursunuz. Ayrıca arenımo'da bu konuda söyledi zaten her konuda yardımı dokunur içiniz rahat şekilde aklınız arabanızda kalmadan işlerinizi halledip dönersiniz.Buaradada yüzyüzede tanışma fırsatımız olur.
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X