Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ust kapagin catladgini nerden anlamis sokmus mu kapagi teste yollamis mi element uyduruyolar istanbula gelirsen haber ver eizden geldigi kadar yardimci oluruz
Ust kapagin catladgini nerden anlamis sokmus mu kapagi teste yollamis mi element uyduruyolar istanbula gelirsen haber ver eizden geldigi kadar yardimci oluruz
adamlar yamyam olmuş resmen,lafına baksak adamın; üst kapagı sökecek orda !
Peki arkadaşlar maliyet ve zaman bakımından gıdebıleceğim en uzak nokta ankara varmı ankarada bu işi hakkı ile yapan bır servis önerilerinizi sabırsızlıkla beklıyorum
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Aslı mini_monster tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Peki arkadaşlar maliyet ve zaman bakımından gıdebıleceğim en uzak nokta ankara varmı ankarada bu işi hakkı ile yapan bır servis önerilerinizi sabırsızlıkla beklıyorum
ankarada yok dıye bılıyorum kapsamlı bı usta veya servıs buraya gelırsen /gelebılırsen derdıne nokta atısı derman bulursun
Arkadaş benim yaptiğim gibi yapacaksin vereceksin 300-400 tl çekiciye arabani gönDereceksin maslak'a sonra bitince gidip alacaksin ya da çekiciyle tekrar geri gönderecekler adresini işin oluru budur..kafan rahat olur hiç yoktan baksana forumdan arkadaşlarda sağolsunlar yardimci oluruZ demiş daha ne olsun....
Aslı mini_monster tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
abi ankara borusana gidiyorum ay sonunda allah sonumuzu hayır etsin inşallah
bence yanliş yapiyorsun ama yine de sen bilirsin o kadar para servise bayilacağina,dediğim gibi gönder istanbul'a çoğu arkadaş ayn oto yusuf usta'ya gözleri kapali teslim ediyor sende birak emin ellere olsun bitsin bu iş kardeş...servis olunca herşey 10 numara oluyor diye bir kaide yok yani
Özel sigortada çekici hizmetin şehir içi ile sınırlı değilse yolda kaldım çekici lazım diyorsun servis için , hop çekici arabana geliyor zaten onunda işene geliyor uzak mesafe İstanbul maslak a çektiriryorsun aracı orada hastayı iyileştiriyorlarBeş kuruş para da vermiyorsun başıma gelmişti söyleyeyim dedim .
[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Özel sigortada çekici hizmetin şehir içi ile sınırlı değilse yolda kaldım çekici lazım diyorsun servis için , hop çekici arabana geliyor zaten onunda işene geliyor uzak mesafe İstanbul maslak a çektiriryorsun aracı orada hastayı iyileştiriyorlarBeş kuruş para da vermiyorsun başıma gelmişti söyleyeyim dedim .
bu çok mantıklı bir fikir yoksa gıt gel 1000tl cıkacagım neticede parayı hiççç kolay kazanmıyoruz
Arkadaşlar İstanbul'a araç gönderen olursa elimden geldiğince yardımcı olurum birçok arkadaşımada yardımım dokunmuştur uğraşmayı seviyorum bir telefonunza bakar
Arkadaşlar mini'nize keyifle binmek istiyorsanız çıkan sorunlar için istanbuldaki servisi tercih edin buradaki araç çokluğundan hertürlü sıkıntı zaten ustalarımızın karşısına çıkıyor ve çözülüyor doğru müdahale ile ondan dolayı imkanlarınız dahilinde tercihiniz istanbul olursa bi buluşmayada bahane çıkarmış olursunuz. Ayrıca arenımo'da bu konuda söyledi zaten her konuda yardımı dokunur içiniz rahat şekilde aklınız arabanızda kalmadan işlerinizi halledip dönersiniz.Buaradada yüzyüzede tanışma fırsatımız olur.
Yorum Yap