Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

AYN auto Teşekkür

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Allah kendilerine hayırlı işler bol kazançlar versin.Aren sanada kazasız belasız keyifli kullanımlar dilerim.Nasıl bişey oldu aracın çok merak ediyorum
    sigpic

Yorum Yap

Nasil olacak asfalt uçaği

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        ne yani arabayı bitirdilermi

ulan dun aksam 21.30'da cıktım muhabbete daldık, hatta sanayi kapanmadan cıkalım dedik. Ne ara çalıştılar

hatta gelin beraber cıkalım dedik, '' Yok abi, dükkanı toparlar öyle cıkarız'' dedi.. Hakkaten helal olsun, Yusuf'a da Ahmet'e de teşekkür yetmez Arenimo..

Sende hayırlısıyla rodajını bitirir sahalara dönersin. Daha bomba dönüş bekliyoruz senden Kazasız belasız SORUNSUZ Kullanman dileğiyle..
        Eline sağlık AYN
        Kanka adamlaraq iş dayanmıyo yatalak araba yok AYN de
        Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ben aracimi hic yaptirmadim acikcasi ama gerek kisilikleri gerekse gurel yuzlulleri tartisilmaz en kisa zamanda servise yag degistirme islemleri icin gelecem
        metin a bi geleceğin zaman haber et yada etme zaten her gün ordayım hahah AYN muhabbetleri keyifli oluyo abi
        Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Bir tesekkur etmek ortaya binler dokmekten cok daha guzel. Tesekkurler AYN'ye Yusuf'a ve Ahmet'e. Tesekkurler Aren'e de bizimle paylastigi icin.
        AYN Oto guveni hakediyor.

P.S: Bekle Yusuf, Giovanni'nin baski balatayi da beraber degistirecegiz.

Wishman
        Doğrudur Murat abim para mühim değil sonuçta herkes para ile bir iş yapıyo veya yaptırıyo ama sonuna kadar helal ediyorum hatta karşılığını ödeyemem para ile pul ile Yusuf ve Ahmet aşkla yapıyolar severek yapıyolar AYN den çıkan her araç bi başka çıkıyo
        Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Aren secimlerimde yanilmiyorum Allah yuzlerini kara cikartmasin o cocuklarin gercekten hem insanlik hem ustalik hem esnaflik olarak 10 numaralar bunca sene cok kisi yuzumuze guldu ama her defasinda bir ariza cikarttilar sonnunda insallah hep boyle giderler.
        Senelerce neler yaşadığımı buraya yazsam roman olur etikte olmaz boşver hayatta herşey tecrübe işte

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          benim şüphem yok !
          Olmasın zaten koçum hahahha
          Aslı can2k tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Carsamba gunu getirdik m3 u ve gercekten cok fazla isi vardi arabanın dunyanın parcasi degisti ve cok agir bakimlar yapıldi, hepsini en iyi şekilde yaptılar ve basinda sabahladilar 2 gunde bitirdiler. Zaten ertesi gunu gittigimde sok olmustum
          Her seferinde yaptıkları jestlerle, iyi niyetleriyle ve insanlıklarıyla hep bizi sasırttılar.
          Bugunde farklı bisi olmamıs aren videoyu attı araba cikmis olm dedi yine sok olduk
          Yazicak anlaticak cok sey var AYN için ama en onemlisi cok iyi insanlar, herşeyin en iyisini hakediolar.
          yeriniz bizde ayrı AYN
          herşey için teşekkürler ellerinize saglik
          kanka M3 zaten güzeldi maşallahı ile efsane oldu TB M3
          Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Diyecek Ne Kaldı ki Bence ne Kadar Teşekkür edilse az Ellerinize Saglık AYN Çalışanları Aren sanada kazasız Belasız
          çok Sağol Serkan seni de en yakın zamanda bekliyoruz
          Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Aren oncelıkle cok gecmıs olsun nazardan kurtulamadın bı turlu EMG nın sorunları halledıldıgı ıcınde gozun aydın bı tesekkurde benden ozaman ayn ye bende henuz daha tanısamasamda yapılanları takıpteyım herzaman emg yı bızlerden cok ayrı bırakmadıkları ıcın ve bır arkadasımızı kardesımızı cok bekletmedıklerı ıcın tesekkurler ayn ye hayırlı ıslerınız olsun.
          kanka bi türlü gözden nazardan kurtulmadaım ama son oldu bu ya
          Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          ne güzel dostluklar kurmuşsunuz genelde ınsanlar sanayıye gıderken hele kı bızım tarzda araç kullananlar tırsarak çekınerek gıderler ama ne güzel bu duyguları burada paylaşabiliyoruz...Benden de koccccaman bır teşekkur ayn oto'ya bunu burada bızımle paylaşan arene sevgiler saygılar...
          Nihan sana üzülüyorum kanka valla ya bi gün gel artık bitsin bu hasretlik
          Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Allah kendilerine hayırlı işler bol kazançlar versin.Aren sanada kazasız belasız keyifli kullanımlar dilerim.Nasıl bişey oldu aracın çok merak ediyorum
          Sağol kanka şu an rodajdayız işte 3 deviri geçmiyorum yol bitmiyo geziyorum bol bol ısıtıp soğutuyorum her gece rodajdayız artık

Yorum Yap

Adamlarin ic guzelligi baska .. Allah var yukarida, ellerinden gelenden fazlasini yaparlar her zaman .

Yorum Yap

AYN ye ugramadıgım hafta gercekten işe gitmemişim gibi vicdan azabı veriyor bana
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

AYN ye ugramadıgım hafta gercekten işe gitmemişim gibi vicdan azabı veriyor bana
                Bu ara aksatmiyosun gozumden kacmiyo ctesi geliyosun dimi yoksa haftaligindan kesicem abi

Yorum Yap

Bu cumartesi emlakci ile randevum var belki gelemeyebilirim.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bu cumartesi emlakci ile randevum var belki gelemeyebilirim.
                    Hayirdir emlak mi alican coni
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Coni konusuruz

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

hayirlisi olsun Alen abi, gel komsumuz ol : )

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                        X