Allah kendilerine hayırlı işler bol kazançlar versin.Aren sanada kazasız belasız keyifli kullanımlar dilerim.Nasıl bişey oldu aracın çok merak ediyorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
AYN auto Teşekkür
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterne yani arabayı bitirdilermi
ulan dun aksam 21.30'da cıktım muhabbete daldık, hatta sanayi kapanmadan cıkalım dedik. Ne ara çalıştılar
hatta gelin beraber cıkalım dedik, '' Yok abi, dükkanı toparlar öyle cıkarız'' dedi.. Hakkaten helal olsun, Yusuf'a da Ahmet'e de teşekkür yetmez Arenimo..
Sende hayırlısıyla rodajını bitirir sahalara dönersin. Daha bomba dönüş bekliyoruz senden Kazasız belasız SORUNSUZ Kullanman dileğiyle..
Eline sağlık AYN
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen aracimi hic yaptirmadim acikcasi ama gerek kisilikleri gerekse gurel yuzlulleri tartisilmaz en kisa zamanda servise yag degistirme islemleri icin gelecem
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir tesekkur etmek ortaya binler dokmekten cok daha guzel. Tesekkurler AYN'ye Yusuf'a ve Ahmet'e. Tesekkurler Aren'e de bizimle paylastigi icin.
AYN Oto guveni hakediyor.
P.S: Bekle Yusuf, Giovanni'nin baski balatayi da beraber degistirecegiz.
Wishman
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAren secimlerimde yanilmiyorum Allah yuzlerini kara cikartmasin o cocuklarin gercekten hem insanlik hem ustalik hem esnaflik olarak 10 numaralar bunca sene cok kisi yuzumuze guldu ama her defasinda bir ariza cikarttilar sonnunda insallah hep boyle giderler.
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim şüphem yok !
Aslı can2k tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCarsamba gunu getirdik m3 u ve gercekten cok fazla isi vardi arabanın dunyanın parcasi degisti ve cok agir bakimlar yapıldi, hepsini en iyi şekilde yaptılar ve basinda sabahladilar 2 gunde bitirdiler. Zaten ertesi gunu gittigimde sok olmustum
Her seferinde yaptıkları jestlerle, iyi niyetleriyle ve insanlıklarıyla hep bizi sasırttılar.
Bugunde farklı bisi olmamıs aren videoyu attı araba cikmis olm dedi yine sok olduk
Yazicak anlaticak cok sey var AYN için ama en onemlisi cok iyi insanlar, herşeyin en iyisini hakediolar.
yeriniz bizde ayrı AYN
herşey için teşekkürler ellerinize saglik
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDiyecek Ne Kaldı ki Bence ne Kadar Teşekkür edilse az Ellerinize Saglık AYN Çalışanları Aren sanada kazasız Belasız
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAren oncelıkle cok gecmıs olsun nazardan kurtulamadın bı turlu EMG nın sorunları halledıldıgı ıcınde gozun aydın bı tesekkurde benden ozaman ayn ye bende henuz daha tanısamasamda yapılanları takıpteyım herzaman emg yı bızlerden cok ayrı bırakmadıkları ıcın ve bır arkadasımızı kardesımızı cok bekletmedıklerı ıcın tesekkurler ayn ye hayırlı ıslerınız olsun.
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterne güzel dostluklar kurmuşsunuz genelde ınsanlar sanayıye gıderken hele kı bızım tarzda araç kullananlar tırsarak çekınerek gıderler ama ne güzel bu duyguları burada paylaşabiliyoruz...Benden de koccccaman bır teşekkur ayn oto'ya bunu burada bızımle paylaşan arene sevgiler saygılar...
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah kendilerine hayırlı işler bol kazançlar versin.Aren sanada kazasız belasız keyifli kullanımlar dilerim.Nasıl bişey oldu aracın çok merak ediyorum
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAYN ye ugramadıgım hafta gercekten işe gitmemişim gibi vicdan azabı veriyor bana
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu cumartesi emlakci ile randevum var belki gelemeyebilirim.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap