Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

AYN auto Teşekkür

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

AYN auto Teşekkür

Arkadaslar merhaba, kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlardandir su an

2 hafta once pazartesi buyukcekmece shelldn kotu yakit aldim ve bu nedenle piston sekman kanalini kirdim aksam uzeri AYN auto Yusuf ve Ahmetin yanina gittim kompresyon olctuk kotu cikti 1 silindirde

Ben eve dondum gece Yuuflar sabahlamis ve sabaha kadr makineyi indirip dagatmislar sabaha karsi beni aradi ve aptal oldum

Sabahina parcalarimi siparis ettim

Ana yatak ve kol yatagim saglamdi ama yinede

Hurmak Gokhana siparis ettim eksiksiz birsek kalsin istemedim pompadan tut yag jetlerine kadar sifirladik Hurmak yine ayricaligini konusturdu fiyat ve termind muazzam bir hizmet verdiler

Pistonlari USA den aldigim icin yeni geldi carsambadan beri En yakin arkadasima aldigimiz M3 ile ugrasmakta AYN auto carsamba ogleden sonra basladilar ve persembe gece yi cumaya baglayan gece 4 e kadar calistilar cuma ve cumartesi aksam uzerine kadr Can kardesimin M3 u ile ugrastilar dun aksama dogru ciktik bu gun de can skintisindan Yusufu aradim acikmisiniz diye pazarlarida rada actiklarini biliyorum gel oturalim ama motora bu gun baslayamayiz dedi olsun muhabbete geliyorum dedim ciktim geldim arabam karsi kaldirimda duruyodu normalde motor sokuk oldugu icin yuksek duram arabam yine basik duruyodu icei gectim blok yok allah allah deim oturdum Yusufla muhabbet ederken bi R53 sesi duydum kim geldi dedim bi baktim Ahmet benim arabayi almis karsidan dukkana bana dogru geliyo o an yikildim sabahlamislar ve 1 saat once bitirmisler bu nasil bir hizmet bu nasil bir dostluk bu nasil bir ozveri bu nasil bir disiplin senelerdir sanayide zaman harcadim cok dost edindim ama benim icin bi islender abi bi ozgun nasil dostumsa AYN Yusuf ve Ahmet oyleler artik boyle dost esnaf kalmadi kimi kolundan tuttuysa
    Getirdim ve 1 kisi bile kotu yorum yapmadi

M3 ve EMG dm kareler cok hizli ve telefondan azdim hatalar icin simdiden ozur diliyorum

[IMG]http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/9344F5FA-107D-4F8D-91D1-D1C2DCC0267B-
    Tekrar tekrar tesekkurler AYN auto ne kadar tesekkur etsem az parayla alinamicak duygular parayla odenemeyecek bir hak

1929-000001BFF0DC9AB0.jpg[/IMG]

[IMG]http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/75A9BC5F-7F59-45AB-8D87-D948203D6F3D-

Yorum Yap

1929-000001C09BF87DB8.jpg[/IMG]

Yorum Yap

ne yani arabayı bitirdilermi

ulan dun aksam 21.30'da cıktım muhabbete daldık, hatta sanayi kapanmadan cıkalım dedik. Ne ara çalıştılar

hatta gelin beraber cıkalım dedik, '' Yok abi, dükkanı toparlar öyle cıkarız'' dedi.. Hakkaten helal olsun, Yusuf'a da Ahmet'e de teşekkür yetmez Arenimo..

Sende hayırlısıyla rodajını bitirir sahalara dönersin. Daha bomba dönüş bekliyoruz senden Kazasız belasız SORUNSUZ Kullanman dileğiyle..
        Eline sağlık AYN
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ben aracimi hic yaptirmadim acikcasi ama gerek kisilikleri gerekse gurel yuzlulleri tartisilmaz en kisa zamanda servise yag degistirme islemleri icin gelecem

Yorum Yap

Bir tesekkur etmek ortaya binler dokmekten cok daha guzel. Tesekkurler AYN'ye Yusuf'a ve Ahmet'e. Tesekkurler Aren'e de bizimle paylastigi icin.
            AYN Oto guveni hakediyor.

P.S: Bekle Yusuf, Giovanni'nin baski balatayi da beraber degistirecegiz.

Wishman

Yorum Yap

Aren secimlerimde yanilmiyorum Allah yuzlerini kara cikartmasin o cocuklarin gercekten hem insanlik hem ustalik hem esnaflik olarak 10 numaralar bunca sene cok kisi yuzumuze guldu ama her defasinda bir ariza cikarttilar sonnunda insallah hep boyle giderler.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Aren secimlerimde yanilmiyorum Allah yuzlerini kara cikartmasin o cocuklarin gercekten hem insanlik hem ustalik hem esnaflik olarak 10 numaralar bunca sene cok kisi yuzumuze guldu ama her defasinda bir ariza cikarttilar sonnunda insallah hep boyle giderler.
                benim şüphem yok !

Yorum Yap

Carsamba gunu getirdik m3 u ve gercekten cok fazla isi vardi arabanın dunyanın parcasi degisti ve cok agir bakimlar yapıldi, hepsini en iyi şekilde yaptılar ve basinda sabahladilar 2 gunde bitirdiler. Zaten ertesi gunu gittigimde sok olmustum
                  Her seferinde yaptıkları jestlerle, iyi niyetleriyle ve insanlıklarıyla hep bizi sasırttılar.
                  Bugunde farklı bisi olmamıs aren videoyu attı araba cikmis olm dedi yine sok olduk
                  Yazicak anlaticak cok sey var AYN için ama en onemlisi cok iyi insanlar, herşeyin en iyisini hakediolar.
                  yeriniz bizde ayrı AYN
                  herşey için teşekkürler ellerinize saglik
                  2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
                  2010 - r56 john cooper works / 34 MAU 01
                  2011 - r53 GP / 34 JET 01
                  2012 - r56 cooper s / 34 VB 4812
                  Aslı pijjama tarafından gönderilmiş
                  mini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
                  ahahahaha

Yorum Yap

Diyecek Ne Kaldı ki Bence ne Kadar Teşekkür edilse az Ellerinize Saglık AYN Çalışanları Aren sanada kazasız Belasız
                    2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Aren oncelıkle cok gecmıs olsun nazardan kurtulamadın bı turlu EMG nın sorunları halledıldıgı ıcınde gozun aydın bı tesekkurde benden ozaman ayn ye bende henuz daha tanısamasamda yapılanları takıpteyım herzaman emg yı bızlerden cok ayrı bırakmadıkları ıcın ve bır arkadasımızı kardesımızı cok bekletmedıklerı ıcın tesekkurler ayn ye hayırlı ıslerınız olsun.
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gokhan abi sende çok yardımcı oldun benim parçalarda sana ve Hurmak ailesine teşekkürü bir borç bilirim
                        2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
                        2010 - r56 john cooper works / 34 MAU 01
                        2011 - r53 GP / 34 JET 01
                        2012 - r56 cooper s / 34 VB 4812
                        Aslı pijjama tarafından gönderilmiş
                        mini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
                        ahahahaha

Yorum Yap

ne güzel dostluklar kurmuşsunuz genelde ınsanlar sanayıye gıderken hele kı bızım tarzda araç kullananlar tırsarak çekınerek gıderler ama ne güzel bu duyguları burada paylaşabiliyoruz...Benden de koccccaman bır teşekkur ayn oto'ya bunu burada bızımle paylaşan arene sevgiler saygılar...

Yorum Yap

Aslı can2k tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Gokhan abi sende çok yardımcı oldun benim parçalarda sana ve Hurmak ailesine teşekkürü bir borç bilirim
                            Pampacim o bizim Gokhan baskan hurmak degil

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Pampacim o bizim Gokhan baskan hurmak degil
                              Bugün isimler paso karışıp duruyor benım adım neydı yauuww

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X