Start verildi, atis serbest
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Eylul 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Samsung Tab'imize (=dimsum) telefon rehberimi kaydetmeye calisiyoruz Whatsupp, Tango, Viber vs ulasirken numaralarin kime ait oldugunu anlayabilelim diye... Yeni nesil cok iyi bu konuda Mei olmasa ne yapardim!!!
Bu arada Whatsupp taku MINI grubunu gordum, ama numaralardan kim kim anlayamiyom.
P.S: HaTiCe telefonumun adi da 'twins' ???
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar Pazar, sabah sabah 'ne isin var burda?' derler mi adama????
W.....
Veterinere gidiyooruz rena hanim sorunsali beni delirtiyor artik! ic parazit sorunumuz var simdide! hayvanin icinden beyaz beyaz kurtcukkar cikiyor diskisiyla beraber! yok mu bi veteriner MINIcimiz benim kucukucuyu bi modifiye etsin yea?!?!?
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpazar pazar deli mi durttu wish?
Veterinere gidiyooruz rena hanim sorunsali beni delirtiyor artik! ic parazit sorunumuz var simdide! hayvanin icinden beyaz beyaz kurtcukkar cikiyor diskisiyla beraber! yok mu bi veteriner MINIcimiz benim kucukucuyu bi modifiye etsin yea?!?!?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
O kucuk kurtcuklara biran once onlem almalisiniz Nida'cim.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSamsung Tab'imize (=dimsum) telefon rehberimi kaydetmeye calisiyoruz Whatsupp, Tango, Viber vs ulasirken numaralarin kime ait oldugunu anlayabilelim diye... Yeni nesil cok iyi bu konuda Mei olmasa ne yapardim!!!
Bu arada Whatsupp taku MINI grubunu gordum, ama numaralardan kim kim anlayamiyom.
P.S: HaTiCe telefonumun adi da 'twins' ???
Wishman
Wishteknolojiyigeridendeolsatakipederman
Yorum Yap
Yorum Yap