Helal olsun Gokhan baskan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Çöküş
X
-
Mardinmi diyolardı serkan onlaraAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende de Taklacı Güvercinler Var Terasımda Beslıyorum Çok Ayrı Bi Zevk.....
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdialerjım var valla ben uzak durma taraftarıyım
Bir yorum yaz:
-
Sabah yakisiklisi
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Bende de Taklacı Güvercinler Var Terasımda Beslıyorum Çok Ayrı Bi Zevk.....
Bir yorum yaz:
-
Tbrkler .ve cok tsklerAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün öğleden sonra sokakta dükkanın önünde bi kedi gördüm piskopat belli kimseye yanaşmaz ama öyle bi canı yanıyoki belli her halinden bacaklarıma sırnaşa sırnaşa geldi bi baktım sağ ön bacagı kan içinde basamıyo yüzüme bakıyo miyavlıyo yaw içim acıdı bana olmuş gibi oldum bi dilim salam verdim acıkmış,tuttum ensesinden koliye koydum kaçtı bidaha bidaha kaçtı en sonunda bantladım koliyi aldım veterinere gittim baktılar ya biyere takılıp yırtılmış derisi ya başka bi hayvan ısırmış ama bacağı şişmiş kocaman olmuş muayene ettiler 5 gün tadavi edeceklermiş sonrada röntgen falan hala içim bi tuhaf acaip üzüldüm durumuna hayvanın
Buda benim anı'm
paylaşmak istedim.
Bir yorum yaz:
-
gecmis olsun Baskanim. en dogrusunu yapmissin tebrik ediyorum... insanoglu yolda kopege carpip kaciyorAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün öğleden sonra sokakta dükkanın önünde bi kedi gördüm piskopat belli kimseye yanaşmaz ama öyle bi canı yanıyoki belli her halinden bacaklarıma sırnaşa sırnaşa geldi bi baktım sağ ön bacagı kan içinde basamıyo yüzüme bakıyo miyavlıyo yaw içim acıdı bana olmuş gibi oldum bi dilim salam verdim acıkmış,tuttum ensesinden koliye koydum kaçtı bidaha bidaha kaçtı en sonunda bantladım koliyi aldım veterinere gittim baktılar ya biyere takılıp yırtılmış derisi ya başka bi hayvan ısırmış ama bacağı şişmiş kocaman olmuş muayene ettiler 5 gün tadavi edeceklermiş sonrada röntgen falan hala içim bi tuhaf acaip üzüldüm durumuna hayvanın
Buda benim anı'm
paylaşmak istedim.
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Dün öğleden sonra sokakta dükkanın önünde bi kedi gördüm piskopat belli kimseye yanaşmaz ama öyle bi canı yanıyoki belli her halinden bacaklarıma sırnaşa sırnaşa geldi bi baktım sağ ön bacagı kan içinde basamıyo yüzüme bakıyo miyavlıyo yaw içim acıdı bana olmuş gibi oldum bi dilim salam verdim acıkmış,tuttum ensesinden koliye koydum kaçtı bidaha bidaha kaçtı en sonunda bantladım koliyi aldım veterinere gittim baktılar ya biyere takılıp yırtılmış derisi ya başka bi hayvan ısırmış ama bacağı şişmiş kocaman olmuş muayene ettiler 5 gün tadavi edeceklermiş sonrada röntgen falan hala içim bi tuhaf acaip üzüldüm durumuna hayvanın
Buda benim anı'm
paylaşmak istedim.
Bir yorum yaz:
-
haci yasin biraz daha buyuk olaydi ben sana da baba derdim ama bu title dahha cok alen'e gidiyorAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaska turlu olacagımız yok bari boyle olalım dedim
ehehueuhe
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibaska turlu olacagımız yok bari boyle olalım dedimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan baba olmuss tebriikk edeerim
Bir yorum yaz:
-
Ozan baba olmuss tebriikk edeerimAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de tam 2 saattir bir evcil hayvan sahibi oldum
Bir arkadasımın kedisini evlad edindim
su an da da kucagımda uyuyor, cok sekerler cidden.. her eve lazım

Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen de tam 2 saattir bir evcil hayvan sahibi oldum
Bir arkadasımın kedisini evlad edindim
su an da da kucagımda uyuyor, cok sekerler cidden.. her eve lazım
Bir yorum yaz:
-
İyimiş , bende izdivaç arıyorum paşamıza beyaz golden ama yok
Bir yorum yaz: