Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Çöküş
X
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSürekli yeni bir konu keşfediyorum bu forumda
This is Atiçi
[ATTACH]3312[/ATTACH]
Forumda konu çeşitliliğimiz çok fazla hayatımızda sadece arabalarımız yok kediler köpekler kuşlar vs vs Ama bu köpek süpermiş
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTurgay bu ne şirin birşey böyle.16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoo çok tatlıymış
Forumda konu çeşitliliğimiz çok fazla hayatımızda sadece arabalarımız yok kediler köpekler kuşlar vs vs Ama bu köpek süpermiş16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Dun gece kendini bilmez ismi lazim deeel bizim oglani almis gitmis pitbullarla oynasin diye oglanin en nefret ettigi pitti bulmus.. Sonuc: Pittin sahibi kopegini tutmak isterken kendi iti elini parcalamis. Bizimki de Pittin burnunu parcalamis.. Bizim oglan pitti birakmamis diye tekme yemis, bi kactanede siyriklar var :'( tabi nasil firladim oldugum yerden bshsetmiorm bile..
Aksamustu rontgene.. Bir gsd'ye yapilacak en kotu seyi yapmis bildigin topalliyor cocuk
Bugun kilidini degistirecegim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösternasıl yani sana sormadan köpeğini gezdirmeye mi çıkarmış? doğru mu anlamışım?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDun gece kendini bilmez ismi lazim deeel bizim oglani almis gitmis pitbullarla oynasin diye oglanin en nefret ettigi pitti bulmus.. Sonuc: Pittin sahibi kopegini tutmak isterken kendi iti elini parcalamis. Bizimki de Pittin burnunu parcalamis.. Bizim oglan pitti birakmamis diye tekme yemis, bi kactanede siyriklar var :'( tabi nasil firladim oldugum yerden bshsetmiorm bile..
Aksamustu rontgene.. Bir gsd'ye yapilacak en kotu seyi yapmis bildigin topalliyor cocuk
Bugun kilidini degistirecegim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
4eva
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu da benim Mecnun
[ATTACH]3776[/ATTACH]
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu da benim Mecnun
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLezzetli cipetpetmis bu
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel bir erkek, bize de disisi var. Tuzsuz badem yemeye bayiliyor...
Mecnunun farvorisi elma ve kiraz tabi bide kulak memesi
Yorum Yap
-
Berna
Bu da bizim aslan parcamiz sokagin kedisi ama bacağını kirdigi icin ameliyat olup bir süre bize misafir olacak
Yorum Yap
Yorum Yap