halledilmiştir.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Karter Koruma Sacı
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyn ye goturdunuz mu ? belki plastikci onu tamir edebilir.
Yorum Yap
-
Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı göstergötürmedim araç hala borusanda, servise teslim edene kadar bilmiyodum kırığı, çok önemli bi parça mı diye merak ettiğim için konu açtım bilemiyorum ama 2bin vermeyeceğim kesin.
Yorum Yap
-
@alibasacik kırık ve açıklık ile devam etmeyiniz alakasız zamanda öyle bir yere denk gelir ki komple kırılır ve yukarılara doğru zarar verme ihtimalide yüksektir vidaları somunlar ile sağlamlaştırabilecek bir çare bulunabilir Alen abininde söylediği gibi AYN basit ama kalıcı bir çözüm bulacaktır sorununuza.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@alibasacik kırık ve açıklık ile devam etmeyiniz alakasız zamanda öyle bir yere denk gelir ki komple kırılır ve yukarılara doğru zarar verme ihtimalide yüksektir vidaları somunlar ile sağlamlaştırabilecek bir çare bulunabilir Alen abininde söylediği gibi AYN basit ama kalıcı bir çözüm bulacaktır sorununuza.
Yorum Yap
-
ayn ye gittim dediğiniz gibi basit ama kalıcı bi çözüm buldular, sarkan kırık parçayı destek yardımıyla düz bi hale getirdiler.
bu konu sayesinde de ayn ve ahmet usta ile tanışmış oldum herkese de tavsiye ederim, 3-5 ne koparsam kardır derdinde olmayan kaliteli ve bilgili bir servis, tekrar ahmet usta ve ekibine çok teşekkür ederim.
Yorum Yap
-
Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayn ye gittim dediğiniz gibi basit ama kalıcı bi çözüm buldular, sarkan kırık parçayı destek yardımıyla düz bi hale getirdiler.
bu konu sayesinde de ayn ve ahmet usta ile tanışmış oldum herkese de tavsiye ederim, 3-5 ne koparsam kardır derdinde olmayan kaliteli ve bilgili bir servis, tekrar ahmet usta ve ekibine çok teşekkür ederim.
Yorum Yap
-
Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayn ye gittim dediğiniz gibi basit ama kalıcı bi çözüm buldular, sarkan kırık parçayı destek yardımıyla düz bi hale getirdiler.
Yorum Yap
Yorum Yap