Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE :)
Çöküş
X
-
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdogru urunler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar ürünler doğrumu? Dp ve yazılım kalıyor geriye.Ürünler bunlarsa daha uygun fiyata bakmaya başlayacağım.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBirisi krank gücüdür. Fabrikasyon verisi HP olarak belirtik. WHP dedikleri tekere aktardığında ister istemez kayıp olur. Bu kayıp, en çok arkadan itişli araçlarda oluyor diye biliyorum.
Ancak 211 HP olan stok araç, sıfır fabrikadan çıksın, dyno'ya sokulsun max 10hp düşük çıkartmalıdır. (Krank gücünü söylüyorum).
Eğer 170 falan çıkıyorsa, dyno muhtemelen arızayı veya çarpan değerleri farklıdır (düşük ölçer)
Neyse neSiz yükleyin sonraki verilere hep beraber bakarız
Bir yorum yaz:
-
Birisi krank gücüdür. Fabrikasyon verisi HP olarak belirtik. WHP dedikleri tekere aktardığında ister istemez kayıp olur. Bu kayıp, en çok arkadan itişli araçlarda oluyor diye biliyorum.
Ancak 211 HP olan stok araç, sıfır fabrikadan çıksın, dyno'ya sokulsun max 10hp düşük çıkartmalıdır. (Krank gücünü söylüyorum).
Eğer 170 falan çıkıyorsa, dyno muhtemelen arızayı veya çarpan değerleri farklıdır (düşük ölçer)
Neyse neSiz yükleyin sonraki verilere hep beraber bakarız
Bir yorum yaz:
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSon olarak merak ettiğim konu fabrika çıkışı 211 bg görünüyor ama dyno da gerçekten bu değerleri görüp görmediği.Bir arkadaş max 175-180 bg değerlerinin tekerleğe ulaştığından bahsetmişti stock haldeyken.
Bir yorum yaz:
-
Son olarak merak ettiğim konu fabrika çıkışı 211 bg görünüyor ama dyno da gerçekten bu değerleri görüp görmediği.Bir arkadaş max 175-180 bg değerlerinin tekerleğe ulaştığından bahsetmişti stock haldeyken.
Bir yorum yaz:
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabay uzun sure saglikli ve sifir sikinti yasayarak binmek istiyorsan yazilimyaptirmadan alman gereken 1. Parca intercooler ardindan acilan basinci stabil tutabilmen icin dv alicaksin (orjinal dv zmanla yirtilabiliyor ve basinc peak noktasina ulasip sonra dusurek devam ediyor ) 3 downpipe 4 kutu ici flitre ve ardindan powershop custom 230-235 arasinda cok saglikli bir guc alicaksin tamamiyle yeterli [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Arabay uzun sure saglikli ve sifir sikinti yasayarak binmek istiyorsan yazilimyaptirmadan alman gereken 1. Parca intercooler ardindan acilan basinci stabil tutabilmen icin dv alicaksin (orjinal dv zmanla yirtilabiliyor ve basinc peak noktasina ulasip sonra dusurek devam ediyor ) 3 downpipe 4 kutu ici flitre ve ardindan powershop custom 230-235 arasinda cok saglikli bir guc alicaksin tamamiyle yeterli [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterminiyle hic 0-100 olcmedim sanirimbu yazdiginiz setup (intercoolerli olan) kesinlikle bir mininin basina gelebilecek en iyi sey
Bir yorum yaz:
-
miniyle hic 0-100 olcmedim sanirimbu yazdiginiz setup (intercoolerli olan) kesinlikle bir mininin basina gelebilecek en iyi sey
Bir yorum yaz:
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAcaba 0-100 6 sn altına düşermi bu listeden sonra...?
Bir yorum yaz:
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoaya katılıyorum. Hatta bence hiçbişey takmayıp sadece intercooler takın, ikinci zorlamadan sonraki düşen 20hpyi kurtarırStok intercoolerla stock araba bile çok güçten düşüyor, aşırı ısınıyor. Cooler şart bence de. Ben uzunca bi süre filtre downpipe ve coolerla gezdim. Gayet keyifliyfdi. Sonra dumpvalve'i taktım, en son yazılım yaptırdım. Hepsinin etkisi ayrı. Reçeteyi ikiye bölebilirsiniz oyüzden
Bir yorum yaz:
-
Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence aem filtreye bu seviyede gerek yok. Kutu ici filtre de gayet isinizi gorur. Dp dv cooler kutu ici filtre custom yazilim devam
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: