Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Doa son birşey daha sormam gerek ürünler takıldıktan sonra yazılım için en doğru güvenilir kişi kimdir İstanbul'da.Bu konuda tavsiyeniz be referansınız çok önemli benim için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    fiyat / performans olarak Powershop Custom map oldukça iyidir. Sizin setup için yeterli ve sağlıklı olacaktır. Ancak daha üst setup düşünülüyorsa Manic nokta atışı olur fakat şuanki euro kuru göz önüne alındığında çok yüksek rakamlar çıkıyor.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    dogru urunler
    Doa son birşey daha sormam gerek ürünler takıldıktan sonra yazılım için en doğru güvenilir kişi kimdir İstanbul'da.Bu konuda tavsiyeniz be referansınız çok önemli benim için.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    dogru urunler

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı

Arkadaşlar ürünler doğrumu? Dp ve yazılım kalıyor geriye.Ürünler bunlarsa daha uygun fiyata bakmaya başlayacağım.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Birisi krank gücüdür. Fabrikasyon verisi HP olarak belirtik. WHP dedikleri tekere aktardığında ister istemez kayıp olur. Bu kayıp, en çok arkadan itişli araçlarda oluyor diye biliyorum.

Ancak 211 HP olan stok araç, sıfır fabrikadan çıksın, dyno'ya sokulsun max 10hp düşük çıkartmalıdır. (Krank gücünü söylüyorum).
    Eğer 170 falan çıkıyorsa, dyno muhtemelen arızayı veya çarpan değerleri farklıdır (düşük ölçer)

Neyse ne Siz yükleyin sonraki verilere hep beraber bakarız
    [emoji106] Nisan ayında bitirmiş olurum bir terslik olmazsa.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Birisi krank gücüdür. Fabrikasyon verisi HP olarak belirtik. WHP dedikleri tekere aktardığında ister istemez kayıp olur. Bu kayıp, en çok arkadan itişli araçlarda oluyor diye biliyorum.

Ancak 211 HP olan stok araç, sıfır fabrikadan çıksın, dyno'ya sokulsun max 10hp düşük çıkartmalıdır. (Krank gücünü söylüyorum).
    Eğer 170 falan çıkıyorsa, dyno muhtemelen arızayı veya çarpan değerleri farklıdır (düşük ölçer)

Neyse ne Siz yükleyin sonraki verilere hep beraber bakarız

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Son olarak merak ettiğim konu fabrika çıkışı 211 bg görünüyor ama dyno da gerçekten bu değerleri görüp görmediği.Bir arkadaş max 175-180 bg değerlerinin tekerleğe ulaştığından bahsetmişti stock haldeyken.

Tekere verdigi guc, motorda olculen gucten daima dusuk olacaktir.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Son olarak merak ettiğim konu fabrika çıkışı 211 bg görünüyor ama dyno da gerçekten bu değerleri görüp görmediği.Bir arkadaş max 175-180 bg değerlerinin tekerleğe ulaştığından bahsetmişti stock haldeyken.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arabay uzun sure saglikli ve sifir sikinti yasayarak binmek istiyorsan yazilimyaptirmadan alman gereken 1. Parca intercooler ardindan acilan basinci stabil tutabilmen icin dv alicaksin (orjinal dv zmanla yirtilabiliyor ve basinc peak noktasina ulasip sonra dusurek devam ediyor ) 3 downpipe 4 kutu ici flitre ve ardindan powershop custom 230-235 arasinda cok saglikli bir guc alicaksin tamamiyle yeterli [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Herkese çok teşekkür ederim bu bilgiler olmaksızın bilinçsizce yapılan işler hep hüsran oluyor bu işlerde helede anlamayan kişilerce yapılan.Şimdi bu tablodan sonra kafam çok rahat.Tekrar çok teşekkür ederim.

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Arabay uzun sure saglikli ve sifir sikinti yasayarak binmek istiyorsan yazilimyaptirmadan alman gereken 1. Parca intercooler ardindan acilan basinci stabil tutabilmen icin dv alicaksin (orjinal dv zmanla yirtilabiliyor ve basinc peak noktasina ulasip sonra dusurek devam ediyor ) 3 downpipe 4 kutu ici flitre ve ardindan powershop custom 230-235 arasinda cok saglikli bir guc alicaksin tamamiyle yeterli [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    miniyle hic 0-100 olcmedim sanirim bu yazdiginiz setup (intercoolerli olan) kesinlikle bir mininin basina gelebilecek en iyi sey
    Bak şimdi heycanlandım yaw[emoji849]

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    miniyle hic 0-100 olcmedim sanirim bu yazdiginiz setup (intercoolerli olan) kesinlikle bir mininin basina gelebilecek en iyi sey

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    Acaba 0-100 6 sn altına düşermi bu listeden sonra...?

Bence çok zor, ama daha tecrübeli arkadaşlar açıklık getirir

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Doaya katılıyorum. Hatta bence hiçbişey takmayıp sadece intercooler takın, ikinci zorlamadan sonraki düşen 20hpyi kurtarır Stok intercoolerla stock araba bile çok güçten düşüyor, aşırı ısınıyor. Cooler şart bence de. Ben uzunca bi süre filtre downpipe ve coolerla gezdim. Gayet keyifliyfdi. Sonra dumpvalve'i taktım, en son yazılım yaptırdım. Hepsinin etkisi ayrı. Reçeteyi ikiye bölebilirsiniz oyüzden
    Acaba 0-100 6 sn altına düşermi bu listeden sonra...?

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bence aem filtreye bu seviyede gerek yok. Kutu ici filtre de gayet isinizi gorur. Dp dv cooler kutu ici filtre custom yazilim devam

[emoji106]

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X