Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• selim.ilgaz.5
    yanıtladı
    Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mesela wagner intercooler ın slikon boruları yok bende kendi orjinallerimi kullanacağım sorun olur mu? Orada bir süprizle karşılaşmaktan korkuyorum açıkcası.Birde resonatör delete die bir şey var bunları Ayn oto ve powershop ek bir parçaya ve maliyete gerek kalmadan halledecek mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ah ah bunlar hep para iste. Sen minide parasiz bisi gordun mu [emoji16] sorun olmaz kullanabilirsin oyle. O setin fiyati 1000lira

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yazılım yaptırdığında arıza lambası da silinecek merak etme Liste gayet iyi duruyor. Bence bir yaptır ve sonucu gör. Eksik bir şey olursa tamamlarsın.
    Mesela wagner intercooler ın slikon boruları yok bende kendi orjinallerimi kullanacağım sorun olur mu? Orada bir süprizle karşılaşmaktan korkuyorum açıkcası.Birde resonatör delete die bir şey var bunları Ayn oto ve powershop ek bir parçaya ve maliyete gerek kalmadan halledecek mi ?

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Arkadaşlar İntercooler + DP + DV +K&N Filtre +NGK İridyum Buji elime ulaştı ve Cumartesi montajları Ayn Otoda yapılacak.Henüz 5 günüm daha var ve açıkcası biraz daha bütçem kaldı.Yazılım öncesi yapmışken almışken şunuda yaptır al diyeceğiniz bir şey var mı? Birde arıza lambam yanmasın istiyorum önlem almam gerekiyor mu bu konuda veya başka bilemediğim noktalarda?

Yazılım yaptırdığında arıza lambası da silinecek merak etme Liste gayet iyi duruyor. Bence bir yaptır ve sonucu gör. Eksik bir şey olursa tamamlarsın.

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Arkadaşlar İntercooler + DP + DV +K&N Filtre +NGK İridyum Buji elime ulaştı ve Cumartesi montajları Ayn Otoda yapılacak.Henüz 5 günüm daha var ve açıkcası biraz daha bütçem kaldı.Yazılım öncesi yapmışken almışken şunuda yaptır al diyeceğiniz bir şey var mı? Birde arıza lambam yanmasın istiyorum önlem almam gerekiyor mu bu konuda veya başka bilemediğim noktalarda?

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gule gule kullan[emoji1360][emoji1360][emoji1360]

Eyvallah Selim çok teşekkür ederim sana sayende çok iyi bir parçam oldu.

Bir yorum yaz:

• selim.ilgaz.5
    yanıtladı
    Gule gule kullan[emoji1360][emoji1360][emoji1360]

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı

Wagner intercoolerımda geldi ...

Bir yorum yaz:

• Savas Yetgin
    yanıtladı
    Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE

Bujilerim geldi...

En son düzenleyen Savas Yetgin; 01-04-17, 11:42.

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla ben pist spec yapayim diye neredeyse o kadar harcamistim eski panda ya 6 piston kaliperler yaris balatalari vs. almistim. ayrica bu aracta challange turbosu stg3 debriyaj guclendirilmis akslar ayarli kollar vs vs. en son cipadan alan arkadasi serezde pistte gormustuk. Sonra sokuldu satildi alabilinecek ne varsa ben almistim parcalari araba kadar ediyordu resmen.Kazali olup olmamasi onemli degil piste cikiyorsun neticede hala icimde uhtedir

Abi zaten şase düzgün olduktan sonra sonradan pist speclerine uygun hale getirilen ve başarılı olan araçlar var. Ama bence yol kullanımı için pek sağlıklı değil

Bir yorum yaz:

• selim.ilgaz.5
    yanıtladı
    Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Duygularım kabardı ya eğer benim eski arabaysa, 42 bin tramerle uğurlamıştık [emoji2]

Valla ben pist spec yapayim diye neredeyse o kadar harcamistim eski panda ya 6 piston kaliperler yaris balatalari vs. almistim. ayrica bu aracta challange turbosu stg3 debriyaj guclendirilmis akslar ayarli kollar vs vs. en son cipadan alan arkadasi serezde pistte gormustuk. Sonra sokuldu satildi alabilinecek ne varsa ben almistim parcalari araba kadar ediyordu resmen.Kazali olup olmamasi onemli degil piste cikiyorsun neticede hala icimde uhtedir

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Duygularım kabardı ya eğer benim eski arabaysa, 42 bin tramerle uğurlamıştık [emoji2]

Bir yorum yaz:

• selim.ilgaz.5
    yanıtladı
    50 bine satiyordu ahmet abi kacirdik. Tam pist oriented bir aracti. Uzerinde gp2 fren kiti var halen sanirim. Sokulup satilmadan once roll cage bile vardi bircok parcasini ben aldim zamaninda

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bak bu da güzel hikayeymiş

Bizde SAR GP'ye, JET'in parçalarını aldık bir ara. Ön cabrio demirlerini istedik.
    Adam;"Abi onları sökersem, ön taraf düşer" dedi

Saygı durduk, sonra da bu hale getirene sövdük
    arabayı ne hale soktuysan artık ayar tutmuyor 😂

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı

Bizden birisinin mi )) Evin yakınında gördüm

Ben bu araci cok goruyorum surekli taciz ediyorum [emoji28] onune geciyorum belki stickerleri gorurde foruma uye olur diye ama o da her seferinde bagirta bagirta uzuyo gidiyo [emoji1]

06 EKN 13 [emoji41]
    Instagram & Snapchat: ekinkerimoglu

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hahahahaha olaylar olaylar Arabasında coil olan gitsin bir baktırsın arabasına
    Araba sag kapiya kadar fotosokla kaybeldilmis di [emoji323][emoji41]

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X