Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kronik hiç bir sorunu yok. Sadece parça takmadan, aracın mevcut mapini değiştirmek, basınç açmak vs sıkıntı cıkartır. Çokta uzun vade olmasına gerek yok
Parçalar takılmalı ;
Liste belli;
Downpipe
Dumpvalve
Filtre (kutu içi veya AEM kiti gibi)
+ Custom iyi bir yazılım
Sn.Kekuti bu reçete araca kaç bg + güç getirir.Birde yaklaşık maliyeti ne olur bu listenin.Teşekkür ederim bu arada ilgilendiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kronik hiç bir sorunu yok. Sadece parça takmadan, aracın mevcut mapini değiştirmek, basınç açmak vs sıkıntı cıkartır. Çokta uzun vade olmasına gerek yok
Parçalar takılmalı ;
Liste belli;
Downpipe
Dumpvalve
+ Custom iyi bir yazılım
İşin ustası reçeteyi vermiş zaten. Dediğini yap, yaptığını yapma
Parçalar takılmalı ;
Liste belli;
Downpipe
Dumpvalve
+ Custom iyi bir yazılım
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
walla yapıp da kullanan çok var, bence kendi tecrübeleri olmadığı için öyle demiş olabilirler,2013 jcw de ne kronik sorunu olacakmış yazılım yapınca
Vallahi anlamadım ki şaşırdım kaldım bir sürü parça ismi saydı telefonda şöyle olur böyle olur ömrü şöyle kısalır fln derken eyv dedim kapattım.Anladığım konular olsa ama ,deneme yanılma yapma lüksümde yok.En iyi reçete çıkarsa yine buradaki arkadaşlardan çıkar.
Çok ilginç yahu Ankara'da Remaps Ümit Bey diye birisi ile konuştum.Yazılımla + 30 bg alıyoruz ama hiç girmeyin bu işlere arkasından bir sürü kronik hastalığı ortaya çıkarıyor bu araçta yazılım dedi.Amma dürüst adammış yaw gel yapalım dese çıkıp gidecektim.
Arkadaşlar 2013 JCW için (48 bin km ve motorla hiç oynanmamış durumda) + 20/25 bg güç alabileceğim en sağlıklı reçeteyi yazabilirmisiniz. Aranızda bu konuda uzmanlaşmış arkadaşlar olduğunu görüyorum. Yanlış işler yapmamak adına yönlendirmenize ihtiyacım var. Şu anda DP takmak üzereyim araca.Bunun dışında filtreleri bile orijinal üzerinde ki. Ankara'da güvenilir iyi bir yazılım ile alabilirmiyim bu değerleri sizce ? Yada ufak tefek oynamalar ile neler yapılabilir.
Bir yorum yaz: