Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kazadan sonra coiliver takma sebepleri arabayi duz bir hizaya getirebilmek ti sag tarafi sola gore nerdeyse 1 cm yuksekte saselerden duzeltememisker dogru duZgun
Bak bu da güzel hikayeymiş
Bizde SAR GP'ye, JET'in parçalarını aldık bir ara. Ön cabrio demirlerini istedik.
Adam;"Abi onları sökersem, ön taraf düşer" dedi
Doa son birşey daha sormam gerek ürünler takıldıktan sonra yazılım için en doğru güvenilir kişi kimdir İstanbul'da.Bu konuda tavsiyeniz be referansınız çok önemli benim için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Powershop
Ürünlerin resmine baktığın yer de orası zaten yanlış anlamadıysam.
Eskiden Cıpa'nın arabasıydı sanırım.
Yanlış hatırlamıyorsam Ozan'ın kaza yaptığı araba da bu
Yüklediler ettiler ama bir kere bile görmedim yolda, yürürken vs.
Kazadan sonra coiliver takma sebepleri arabayi duz bir hizaya getirebilmek ti sag tarafi sola gore nerdeyse 1 cm yuksekte saselerden duzeltememisker dogru duZgun
Bende eymirde gördüm bugün Bu araç ciddi şekilde yüklüydü bir aralar. Şimdi ne durumdadır bilemiyorum ama biraz yorgun görünüyordu
Eskiden Cıpa'nın arabasıydı sanırım.
Yanlış hatırlamıyorsam Ozan'ın kaza yaptığı araba da bu
Yüklediler ettiler ama bir kere bile görmedim yolda, yürürken vs.
Siz degerli uyelerimiz icin soyle bir hizmetimiz var. Adresinizden aracinizi aliyoruz. Dilediginiz noktada yazilimini yaptirip, adresinize teslim ediyoruz ama yolda deli gazliyoruz. Uygun gorursen yapabilirim ))
süpersin valla son çare beceremezsem izin alıp gelmeyi aklımda dilediğin kadar gazlayabilirsin
Eyv varmış aradım onuda hallettik.Şimdi geldik en zor kısıma yazılım.İstanbula gelme fırsatım çok zor Ankaradan nasıl halledeceğiz bakalım.
Siz degerli uyelerimiz icin soyle bir hizmetimiz var. Adresinizden aracinizi aliyoruz. Dilediginiz noktada yazilimini yaptirip, adresinize teslim ediyoruz ama yolda deli gazliyoruz. Uygun gorursen yapabilirim ))
Bir yorum yaz: