Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE :)
Çöküş
X
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bu tarz parçaları sıfır almayı gereksiz buluyorum.. Hani bi fren balatası , disk , lastik vs kullandıkça eskicek ve can önemi olan şeyler tamam kesinlikle orjinal ve sıfır ama downpipe intercooler bov filitre kiti bunları 2. el almak hem cebe fayda hemde aramızda birbirimize giden parçalar olur alan ve satan mutlu.Hemde yarı fiyatı hatta daha aşagı gelir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelimdeki wagner intercooler aldım.Listenin 1.parçası okâ˜‘ï¸ Sıra downpipe ve kutu içi filtrede.DV en sona bırakacağım yazılımdan önce şartmı olmazsa olmazmı acaba...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayalindekini yazmış o arkadaş
Yorum Yap
-
Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterguzel bir parca almissin, dv bence al yazilimdan once..
Yorum Yap
-
Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyn nin elinde k&n var hazır. Ayni isi gorur
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyv varmış aradım onuda hallettik.Şimdi geldik en zor kısıma yazılım.İstanbula gelme fırsatım çok zor Ankaradan nasıl halledeceğiz bakalım.
Hem 3 saat hem de hafta sonu sanayide bir çok arkadaşla tanışma, ayrıca dönüşte de arabayı test etme fırsatı
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyv varmış aradım onuda hallettik.Şimdi geldik en zor kısıma yazılım.İstanbula gelme fırsatım çok zor Ankaradan nasıl halledeceğiz bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiz degerli uyelerimiz icin soyle bir hizmetimiz var. Adresinizden aracinizi aliyoruz. Dilediginiz noktada yazilimini yaptirip, adresinize teslim ediyoruz ama yolda deli gazliyoruz. Uygun gorursen yapabilirim ))
süpersin valla son çare beceremezsem izin alıp gelmeyi aklımda dilediğin kadar gazlayabilirsin
Yorum Yap
-
Ortalama 20 - 30 bg için REÇETE
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeden zor ?
Hem 3 saat hem de hafta sonu sanayide bir çok arkadaşla tanışma, ayrıca dönüşte de arabayı test etme fırsatı
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap