Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Lastik Tavsiyesi
Çöküş
X
-
Teşekkürler, seneye ucuza kaçıp kumho alasım vardı. şu an benim aklıma takılan tek lastik nokian line veya zline serisi. Onun dışında ya conti alırım ya da yeniden pzero.
-
Arkadaşlar bu Kumho HS51 lastikler ile yaklaşık 2.000 km yaptım. Çok net ve kesin olarak şunu söyleyebilirim ki aracıma 4 adet çöp takmışım. P ZERO lastiklerden ıslak zeminde fren mesafesi evet daha iyi gibiydi ancak kuru zeminde fren mesafem kesinlikle hissedilir biçimde arttı. Aracın üzerinde PZERO varken araç fren yaptığımda asfalta yapışıyordu resmen şu anda aracı durdurmakta zorlanıyorum. Şu ana kadar araçla ilgili yaptığım tek pişmanlık PZERO çıkarıp ucuza kaçıp bu Kumho lastikleri takmamdır.Bu sabah önlere iyi durumda olan PZERO tekrar taktım denemek için. Fren mesafem tekrar çok hissedilir biçimde kısaldı. Yanılmadığıma eminim. Ku 39 Petlas Starmax vs vs diğer modeller ile ilgili yorum yapamam (gerçi onlarında aynı bo...un başka renkleri olduğunu düşünüyorum artık) ancak Kumho HS 51 lastikler asla bizim araçlarımız için alınıp takılacak lastikler değil. Sadece paylaşmak istedim. Amacım asla kötü reklam değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]En son düzenleyen Savas Yetgin; 03-05-17, 08:43.
Bir yorum yaz:
-
Neden 235 tercih ettim jantlar 8.5 inc oldugu icin 225 ebat janti doldurmadi ve dıs tarafandan jant surtme yapti.20170212_111632.jpg
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bugün ecsta hs51 aldım.HS51 son ürettiği lastikmiş kumhonun.ku31 üretimi bitmiş bende ku39 ile hs51 arasında kaldım ve hs51 69 ds ve konfor açısından 1 adım önde göründüğü için onu tercih ettim.Pirelli zero dan sonra çok yumuşak geldi bu lastik kesinlikle aracın sürüş konforu arttı.(kötü yolda)Bugün ıslak zeminde test etme imkanım oldu kesinlikle p zero dan daha iyi tutunuyor.Şimdilik çok memnunum.Ama çok erken konuşmak için bir süre sonra yine yazacağım.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKu31 2 set kullandım çok memnun kaldım tavsiye ederim
şimdide Ku39 kullanıyorum ondanda memnunum 39 yeni bir serisi kumhonun
Bir yorum yaz:
-
225/45r18 yerine neden 235 taban tercih ettiniz?Aslı taner21 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler.Bu modeli ilk defa deniyorum insallah guzel cikar.
Bir yorum yaz:
-
Ku31 2 set kullandım çok memnun kaldım tavsiye ederimAslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar bu lastiklerden hangisi sizce en doğru seçim olur bunların dışına pek fiyat olarak çıkamıyorum şu anda ileride çok daha iyi lastik alıcam ancak şu an için max lastik başına 220 civarı verebiliyorum.Yazlık yada 4 mevsim olacak.
1.Kumho hs51
2.Kumho Ecsta Le Sport ku 31
3.Starmaxx st730
4.Petlas milestone
5.Falken
205/45/17
şimdide Ku39 kullanıyorum ondanda memnunum 39 yeni bir serisi kumhonun
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun. Yorumlari bekliyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Tesekkurler.Bu modeli ilk defa deniyorum insallah guzel cikar.
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı ugurlu olsun...
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun. Tekerinize tas değmesinAslı taner21 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun lastiklerim geldi.
Kumho 235.45.18 ecsta PS31yeni 2016
Bir yorum yaz:
-
Bugun lastiklerim geldi.
Kumho 235.45.18 ecsta PS31yeni 2016
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Kumho hs51 takıldı izlenimlerimi paylaşırım.
Bir yorum yaz:
-
205 45 17
R53 s'te
Cooper zeon cs sport kullandım,
Fiyat performans olarak memnun kalmıştım satınca aracı üzerinde gitti fakat orta sert hamurlu yol tutuş ve ses olarak memnun etmişti.
Islak kuru performans iyi
Fiyat 220 tl tane gibi hatırlıyorum.
www.tyrereviews.co.uk den detaylı olarak tüm lastiklere aracınıza uygun kullanıcı yorumları ile karşılaştırarak karar verebilirsiniz.
Ben buradan okuduğum olumlu yorumlar ile aldım.
Bir yorum yaz:
-
Ku 31 i bende duymustum güzel diolar ama tabi kullanan birinden dinlemek gerek
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: