Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Lastik Tavsiyesi
Çöküş
X
-
Beyler daha önce pilot sport kullandım , dunlop sportmax fena değildi , kış lastikleri çıkınca lastik almam lazım ama zaten basmayan biriyim sakin kullanıyorum bu defa super spor lastiğe o kadar para bayılmak istemiyorum.Uygun fiyatlı yol tutuşu iyi olan marka model neler var kullandıgınız ? 215-40-17
-
Tabiki çıkarır ama lastikten beklentiniz önemli 15 k sonra
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kumho nun omru turkiye asfaltinda baya kisa, 15.000km civarinda bitirenler var[emoji3] Benim p zerolarim da 13.500km de bitmeye yaklasti 15.000e kadar dayanir dayanmaz gibi
Bir yorum yaz:
-
35-40 bin km çıkartmaz mı?Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKu31 3 takım kullandım cok memnun kaldım iyi tutar ama yumusak hamurdur hızlı biter
Bir yorum yaz:
-
Alen abi doğru diyorsun çabuk bitiyorAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKu31 3 takım kullandım cok memnun kaldım iyi tutar ama yumusak hamurdur hızlı biter
Bir yorum yaz:
-
Ku31 3 takım kullandım cok memnun kaldım iyi tutar ama yumusak hamurdur hızlı biterAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterku31 hakkinda guzel seyler duydum, ancak kendim kullanmadim. lastigi alip pisman olmak cok kotu bir duygu o yuzden direk kullananlardan yorum alip secim yapin bence
Bir yorum yaz:
-
Hiç beklemediğim şekilde Kumho giderek ağır basmaya başladı
Bir yorum yaz:
-
Ben de yakin zamanda lastik almayi dusunuyorum. Yurtdisi forumlarinda kumholar cok begeniliyor. Bugune kadar bridgestone ve michellin kullandim. Ikisininde kendince sikintilari var ama genel olarak memnundum. Bu sefer kumho denemek istiyorum acikcasi.
Bir yorum yaz:
-
Bende yakin zamanda lastiklerimi degistirecegim, P zero kullandim fakat omru cabuk bitti ve inanilmaz asfalt seciyor. michelin pilot sport 4 gecen sene civari cikmis ve kuruda p zero dan daha iyi deniliyor var mi hic kullanan ?
Bir yorum yaz:
-
Selam ben şuan 2016 ku31 kullanıyorum memnunum
Bir yorum yaz:
-
Aynen Doa kumho hiç kullanmadım hiç fikir yürütemiyorum.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterku31 hakkinda guzel seyler duydum, ancak kendim kullanmadim. lastigi alip pisman olmak cok kotu bir duygu o yuzden direk kullananlardan yorum alip secim yapin bence
Bir yorum yaz:
-
Berk selam ku 31 yerine artık hs51 var diyorlar kullanan varsa yorumlar çok iyi olur tabiAslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKu31 güzel bir seçenek
Bir yorum yaz:
-
ku31 hakkinda guzel seyler duydum, ancak kendim kullanmadim. lastigi alip pisman olmak cok kotu bir duygu o yuzden direk kullananlardan yorum alip secim yapin bence
Bir yorum yaz:
-
Ku31 güzel bir seçenek
Bir yorum yaz:
-
Bana bir arkadasım bu lastiği demisti ama
n11'de Hankook 225/45R17 94Y Ventus V12 evo2 K120 XL Oto Yaz Lastiği seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
http://urun.n11.com/oto-lastik/hanko...igi-P116297762
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: