Alınık parçalar da konu acamadigim icin buraya açıyorum aracimin muayenesi geliyor kati taktim ama susturucularim eksik satmayi düşünen veya verebilecek olan varsa verebilirmi muayeneden sonra tekrar cikaricam
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Cooper orta ve son susturucu
Çöküş
X
-
merhabalar, normalde 100 mesaj sinirini doldurmadan satilik/alinik konusu acilmasina forum kurallari geregi musade edilmiyor. ancak sizinki muayene ihtiyaci oldugu icin bir sakinca gormuyorum.
muayeneye gideceginiz sure icin egzoz kaynat et ugrasacaginiza, tam egzozlu birinden gunubirlik komple egzoz degismeyi talep etseniz sizin icin de daha masrafsiz olur diye dusunuyorum.. malesef r56 aracim yok olsaydi ben yardimci olmak isterdim.. bu sekilde yardimci olacak birisi cikacaktir ama illakidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar, normalde 100 mesaj sinirini doldurmadan satilik/alinik konusu acilmasina forum kurallari geregi musade edilmiyor. ancak sizinki muayene ihtiyaci oldugu icin bir sakinca gormuyorum.
muayeneye gideceginiz sure icin egzoz kaynat et ugrasacaginiza, tam egzozlu birinden gunubirlik komple egzoz degismeyi talep etseniz sizin icin de daha masrafsiz olur diye dusunuyorum.. malesef r56 aracim yok olsaydi ben yardimci olmak isterdim.. bu sekilde yardimci olacak birisi cikacaktir ama illakiAslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVarmi yardımcı olabilicek
Yorum Yap
-
Aslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlınık parçalar da konu acamadigim icin buraya açıyorum aracimin muayenesi geliyor kati taktim ama susturucularim eksik satmayi düşünen veya verebilecek olan varsa verebilirmi muayeneden sonra tekrar cikaricam
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...Tr542-part-out
Yorum Yap
Yorum Yap