Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Gulen surat yapınca koltukta oturan adam çıkıyordu da aciklamadan sormam anlamsız olmuş tabi düzelmiş ama şimdi dediğim gibi bizde o taraflara gelebiliriz sizlere nasıl uygun olursa artık
Ben planimizi burdan yazayim, bolece konu toparlanir, radyatorume su basmis olurum.
10/08 - Sabah Giovanni'nin filmi kontrol edilecek, sonra bir kat daha boya koruma atilacak. Eger filmde bisey cikmassa EFES-MERYEMANA-SIRINCE turu yapilacak.
11/08 - Eger planlanan tur yapilamassa EFES-MERYEMANA-SIRINCE turu yapilacak.
12/08 - Pazar dinlenmesi - Yolculuk hazirliklari yada olasi MINI CESME ARASI bulusmasi yapilabilinir.
13/08 - Giovanni sabah 6-7 gibi OLUDENIZ'e dogru yola cikacak.
14/08 - OLUDENIZ
15/08 - DALYAN'a gecilecek, bir gece burdayiz.
16/08 - Aksamustu DATCA'dan BODRUM'a feryboat ile gidilmeye calisilacak.
17/08 - BODRUM
18/08 - BODRUM
19/08 - Herkez BAYRAM'a giderken biz geriye kacacagiz.
Pazar gunu, dogum gunum ve FB - GS maci oldugu icin ne yazikki aranizda olamam..
Bana en uygunu ctesi aksami gibi gozukuyor. Cok yuksek ihtimalle ctesi aksami Cesme'de olacagim.. Yemek vs iyi gibi geliyor..
Pazar gunu, dogum gunum ve FB - GS maci oldugu icin ne yazikki aranizda olamam..
Bana en uygunu ctesi aksami gibi gozukuyor. Cok yuksek ihtimalle ctesi aksami Cesme'de olacagim.. Yemek vs iyi gibi geliyor..
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Mei cok geclere kadar uyanik kalamiyor. Sabahlari cok erken internetten calisiyor. Ama Cumartesi icin bizde katilim yapabiliriz guzel bir yemek olayina. Sonrasina geri doneriz Izmir'e...
Yorum Yap