Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bole mi oluyo artik ?
Çöküş
X
-
Berna
Gulen surat yapınca koltukta oturan adam çıkıyordu da aciklamadan sormam anlamsız olmuş tabi düzelmiş ama şimdi dediğim gibi bizde o taraflara gelebiliriz sizlere nasıl uygun olursa artık
Yorum Yap
-
TAMAM ARTIK OLE OLMUYOR!!!!
Ben planimizi burdan yazayim, bolece konu toparlanir, radyatorume su basmis olurum.
10/08 - Sabah Giovanni'nin filmi kontrol edilecek, sonra bir kat daha boya koruma atilacak. Eger filmde bisey cikmassa EFES-MERYEMANA-SIRINCE turu yapilacak.
11/08 - Eger planlanan tur yapilamassa EFES-MERYEMANA-SIRINCE turu yapilacak.
12/08 - Pazar dinlenmesi - Yolculuk hazirliklari yada olasi MINI CESME ARASI bulusmasi yapilabilinir.
13/08 - Giovanni sabah 6-7 gibi OLUDENIZ'e dogru yola cikacak.
14/08 - OLUDENIZ
15/08 - DALYAN'a gecilecek, bir gece burdayiz.
16/08 - Aksamustu DATCA'dan BODRUM'a feryboat ile gidilmeye calisilacak.
17/08 - BODRUM
18/08 - BODRUM
19/08 - Herkez BAYRAM'a giderken biz geriye kacacagiz.
Sonrasi simdilik tam planlanmis degil.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterI love wishman badgeni veriyim yarin reis aliiiii nerde buarada
Wishhayatiprogramman
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar gunu, dogum gunum ve FB - GS maci oldugu icin ne yazikki aranizda olamam..
Bana en uygunu ctesi aksami gibi gozukuyor. Cok yuksek ihtimalle ctesi aksami Cesme'de olacagim.. Yemek vs iyi gibi geliyor..
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstergeliyorum ben bayramdan sonra izmire bensiz toplanilirsa vallaaaabende kotu seyler yaparim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
Yorum Yap