Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Merhaba ailemize hoşgeldiniz. Tanışma fırsatımız olmamış sizinleAslı ardao tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün işe giderken minim beni yolda bıraktı
Forum kuralları gereği kendinizi ÜYELERİMİZ, aracınızı da GARAJ bölümünde tanıtırsanız seviniriz
Keyifli forumlar.
sigpic
Yorum Yap
-
fistikliiiiiiiAslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFıstıklı mı cevizli mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Sonunda artık daha çıkmaz derken fırlaması..Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet arkadaslar bugun cikiyorum istanbul parka gecen seferki 3.28 i bulmam lazim https://instagram.com/p/BL31ZILAoW6/
Piste hiç çıkmadım bilmiyorum, sürüş yetisine bakmadan mı alıyolar herkesi? Arabalar az buz güçte de değil çünkü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Yarın geliooo o zaman. Senin oraya gelen de nasibini alır diyorum artıkAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFisstiiiiiihhhh
Yorum Yap
-
hayiri olsn, powershoptami yapildi islemler?Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün dumpvalve, intercooler, iridyum jcw buji takıldı. Üstüne bir de stg1+ yazılım eklendi. Biraz kas mı yaptık ne? [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Eyvallah Tutku, yerini niye beğenmedin? Üst ızgaraya takmam için kestirmem lazımdı o yüzden alta koydurdum bu arada.Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi hayırlı olsun çok güzel dokunuşlar [emoji3] sadece ilave farların yerini beğenmedim
Yorum Yap
-
Teşekkürler, evet aynen orada yapıldı.Aslı murat_husrev tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayiri olsn, powershoptami yapildi islemler?
Yorum Yap
-
Hayırlı olsun abim.Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYıllık ve kışlık bakımımızı yaptırdık...kutu içi filtreye geçiyoruz
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Ooo, hayırlısı olsun.Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYıllık ve kışlık bakımımızı yaptırdık...kutu içi filtreye geçiyoruz
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Geliyoo fıstıhhhAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFisstiiiiiihhhh
Yorum Yap

Yorum Yap