bugün degil ama haftaya yagmur suyu kaydırıcı uygulaması yaptıracağım.
kullanan ve memnun olan var mı?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-

Deadpool nxt attık malum hava soğuk kış mode on aldık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
TabikiAslı Leoo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWax ne kullanıyorsunuz acaba

Bir yorum yaz:
-
Wax ne kullanıyorsunuz acabaAslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaftalık Wax ımızı attık jantlarımıza ceramıc jel koruyucu sürdük podyuma hazırız [emoji4]

Bir yorum yaz:
-
Haftalık Wax ımızı attık jantlarımıza ceramıc jel koruyucu sürdük podyuma hazırız [emoji4]

Bir yorum yaz:
-
miniyi aldığımdan beri çok ilgilenememiştim , maslak ayn auto yusuf ustadan randevu alıp sabah yolunu tuttum
3.35 nkg bobin almıştım , hr yay almıştım bunların montajı yapıldı , bujilerim jcw olduğundan ve iyi olduğundandokunmadık
klasik yağ bakımı filitre polen filitresi vs yaptık
ek olarak maslağa kadar gitmişken iskender downpipe takıldı tam ayarında oldu
POgJDQ.jpg
7y43Dv.jpg
g9BM62.jpg
ve sonuç
ZO0o3Z.jpg
Bir yorum yaz:
-
Yıllık bakımını yaptırdım bujilerini değiştirdim tamamen karakteri değişti sesizleşti oğlum
Lastiklerde alındı önümüzdeki ayda jantlarımızı alıp taktırıcaz kısmetse kış geldi ayakabılarını yenileyelim
Ön panjurumu halen boyayamadım iş yoğunluğumdan onuda bu hafta halledecem
Bu hafta sıkıştırabilirsem eğer birde şerit siparişi vericem İki yıl oldu ödüllendirelim eşek sıpasını bayağı yedi paramı
Bir yorum yaz:
-
A.y.n auto yu ziyaret ettim genel bi kontrol yaptık [emoji4]
Bir yorum yaz:
-
Hahaha teşekkürlerAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçoook eğlenceli hareketler bunlar

Bir yorum yaz:
-
çoook eğlenceli hareketler bunlarAslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Evet bugün aracım için güzel birşey yaptım
)
Bir yorum yaz:
-
Rica ederimAslı onursumer tarafından gönderilmiş Mesajı göster3.35 nkg bobinlerim geldi orjinaller kıs sürede hata verdiğini gorunce almak istemedim
[ATTACH=CONFIG]8654[/ATTACH]
teşekkurler biraz fazla geldi bana fiyatı ama güncel kurla zaten herşey aldı başını gitti alışamadım biturlu
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsunAslı onursumer tarafından gönderilmiş Mesajı göster3.35 nkg bobinlerim geldi orjinaller kıs sürede hata verdiğini gorunce almak istemedim
[ATTACH=CONFIG]8654[/ATTACH]
teşekkurler biraz fazla geldi bana fiyatı ama güncel kurla zaten herşey aldı başını gitti alışamadım biturlu [emoji3]
Bir yorum yaz:
-

Evet bugün aracım için güzel birşey yaptım
)
Bir yorum yaz:
-
3.35 nkg bobinlerim geldi orjinaller kıs sürede hata verdiğini gorunce almak istemedim
0GolA9.jpg
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar yellow balatalar sadece önler için toplam 900 tl tuttu [emoji4]
teşekkurler biraz fazla geldi bana fiyatı ama güncel kurla zaten herşey aldı başını gitti alışamadım biturlu
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar yellow balatalar sadece önler için toplam 900 tl tuttu [emoji4]Aslı onursumer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenimde balataların değişmesi lazım ne alıcağıma karar veremedim yellow benimde aklımda fiyat nedir
haftaya kısmetse bende ayn de detaylı bir bakıma giricem [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son düzenleyen Tunc Jcw; 05-12-17, 23:43.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: