Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Aynen abi dediğine katılıyorum çok güzel noktaya değinmişsin zaten cam suyuna güzellikle eklenen SONAX ın meyve özlü veya çam kokulu özel geliştirmiş olduğu sıvıyı koymak hem içeriye hoş bir koku vermekte hemde cam dakı sinek böcek pisliğini kurumuş dahi olsa almakta kendi aracımda kullanmaktayım ve çok memnunum bende uyguladığım ürünün nasıl olduğuna dair bir video koymak istedim
-
Rain x in birde cam suyuna ekleneni var burada ama cam suyu kabina ve sensorlere zarar verip sistemi tikiyormus MINI tarafindan tavsiye edilen urunler arasinda da bulunmadigindan garanti dahilinde de olsa arac karsilamiyorlarmis bilginize.
Bir yorum yaz:
-
Rica ederimAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbilgilendirme için teşekkür ederim. kullanmadigim bir haftaiçi uygulayacagim.
Selamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
bilgilendirme için teşekkür ederim. kullanmadigim bir haftaiçi uygulayacagim.Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu tür uygulamalarda o şekilde bir durum evet var arabayı kullanabılırsınız tabikide ama bir süre kesinlikle ürünü uygularken zaten uygulama açısıda önemli bu arada ürün cama uygulanırken zaten kum olduğundan cam onu emmekte ve bu kumların arasına dolan küçük pigmentler burada silikonize bir görev görerek su ve benzeri dış maddeleri itmekte ondan ötürü uygulandıktan sonra bir süre cam yüzeyinde bekleyip kemikleşip hazır olması daha sağlıklı olmakta sürüp direk yağmura vs cıkartırsanız ön camı 2 ci yağmurda özelliğini kaybedecektir yoksa arabanızı tabiki kullanabılırsınız
Selamlar
Bir yorum yaz:
-
Bu tür uygulamalarda o şekilde bir durum evet var arabayı kullanabılırsınız tabikide ama bir süre kesinlikle ürünü uygularken zaten uygulama açısıda önemli bu arada ürün cama uygulanırken zaten kum olduğundan cam onu emmekte ve bu kumların arasına dolan küçük pigmentler burada silikonize bir görev görerek su ve benzeri dış maddeleri itmekte ondan ötürü uygulandıktan sonra bir süre cam yüzeyinde bekleyip kemikleşip hazır olması daha sağlıklı olmakta sürüp direk yağmura vs cıkartırsanız ön camı 2 ci yağmurda özelliğini kaybedecektir yoksa arabanızı tabiki kullanabılırsınızAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdaha once uygulama yaptirdim ama markasini bilmiyorum. uyguladiktan sonra arabayi bir sure kullanmama gibi birsey var miydi?
Bir yorum yaz:
-
daha once uygulama yaptirdim ama markasini bilmiyorum. uyguladiktan sonra arabayi bir sure kullanmama gibi birsey var miydi?Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRica ederimm tabiki fiyat ve performans her ikisinde başarılı [emoji106] 60 km hızdan sonra silecek çalıştırmaya gerek kalmıyor ve cam yuzeyinde koruyucu tabaka oluşturuyor sinek pisliği vs gibi dış etmenlere karşıda koruma sağlıyor
Bir yorum yaz:
-
Rica ederimm tabiki fiyat ve performans her ikisinde başarılı [emoji106] 60 km hızdan sonra silecek çalıştırmaya gerek kalmıyor ve cam yuzeyinde koruyucu tabaka oluşturuyor sinek pisliği vs gibi dış etmenlere karşıda koruma sağlıyorAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstertesekkur ederim. ozel bir sebebi var mi bu markayi kullanmanin? yoksa fiyat/performans mı?
Bir yorum yaz:
-
Rica ederim ufak bir fark gibi gözükyor. kazasız sürüşler.Aslı Leoo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyw yerle alakalı olabilir ama kontrol ederim teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
Eyw yerle alakalı olabilir ama kontrol ederim teşekkürlerAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel olmus. yalnız sağ ön lastigin havasi sol öne göre biraz inik
)
Bir yorum yaz:
-
Guzel olmus. yalnız sağ ön lastigin havasi sol öne göre biraz inikAslı Leoo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGece gece otoparkta çekim ve trailer yaptık tam hastayız [emoji23]🤣
)
Bir yorum yaz:
-
tesekkur ederim. ozel bir sebebi var mi bu markayi kullanmanin? yoksa fiyat/performans mı?Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba Haktan kendi dukkanımda seramik yaptığım her araca yada extra isteyene yurd dışından getirdiğim bir su kaydırıcı kullanmaktayım aynı ürününün jant plastik aksam cam olmaknüzere bir çok urunu mevcut ben memnunum müşterilerde öyle tavsiye ederim
Bir yorum yaz:
-
HerZaman bi alo demen yeterliAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHavalar artık 7 derce altına indiğinden hatta ufak ufak suluda olsa kar yağmaya başladığından bende kışlık lastiklerimi taktım arabama bende kışlık olarak kullandığım jantlarımda olduğundan kendim yaptım işlemleri zaten sevdiğimden dolayı böyle işleri kolayca ve keyifli şekilde bitirdim
@Leoo kardeşimde yanımda benimle beraberdi sağolsun 
Bir yorum yaz:
-
Gece gece otoparkta çekim ve trailer yaptık tam hastayız [emoji23]🤣

Bir yorum yaz:
-
Havalar artık 7 derce altına indiğinden hatta ufak ufak suluda olsa kar yağmaya başladığından bende kışlık lastiklerimi taktım arabama bende kışlık olarak kullandığım jantlarımda olduğundan kendim yaptım işlemleri zaten sevdiğimden dolayı böyle işleri kolayca ve keyifli şekilde bitirdim
@Leoo kardeşimde yanımda benimle beraberdi sağolsun
Bir yorum yaz:
-
Merhaba Haktan kendi dukkanımda seramik yaptığım her araca yada extra isteyene yurd dışından getirdiğim bir su kaydırıcı kullanmaktayım aynı ürününün jant plastik aksam cam olmaknüzere bir çok urunu mevcut ben memnunum müşterilerde öyle tavsiye ederimAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbugün degil ama haftaya yagmur suyu kaydırıcı uygulaması yaptıracağım.
kullanan ve memnun olan var mı?

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: