Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün aracınız için ne yaptınız?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Rain x in birde cam suyuna ekleneni var burada ama cam suyu kabina ve sensorlere zarar verip sistemi tikiyormus MINI tarafindan tavsiye edilen urunler arasinda da bulunmadigindan garanti dahilinde de olsa arac karsilamiyorlarmis bilginize.
    Aynen abi dediğine katılıyorum çok güzel noktaya değinmişsin zaten cam suyuna güzellikle eklenen SONAX ın meyve özlü veya çam kokulu özel geliştirmiş olduğu sıvıyı koymak hem içeriye hoş bir koku vermekte hemde cam dakı sinek böcek pisliğini kurumuş dahi olsa almakta kendi aracımda kullanmaktayım ve çok memnunum bende uyguladığım ürünün nasıl olduğuna dair bir video koymak istedim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Rain x in birde cam suyuna ekleneni var burada ama cam suyu kabina ve sensorlere zarar verip sistemi tikiyormus MINI tarafindan tavsiye edilen urunler arasinda da bulunmadigindan garanti dahilinde de olsa arac karsilamiyorlarmis bilginize.

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bilgilendirme için teşekkür ederim. kullanmadigim bir haftaiçi uygulayacagim.
    Selamlar
    Rica ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu tür uygulamalarda o şekilde bir durum evet var arabayı kullanabılırsınız tabikide ama bir süre kesinlikle ürünü uygularken zaten uygulama açısıda önemli bu arada ürün cama uygulanırken zaten kum olduğundan cam onu emmekte ve bu kumların arasına dolan küçük pigmentler burada silikonize bir görev görerek su ve benzeri dış maddeleri itmekte ondan ötürü uygulandıktan sonra bir süre cam yüzeyinde bekleyip kemikleşip hazır olması daha sağlıklı olmakta sürüp direk yağmura vs cıkartırsanız ön camı 2 ci yağmurda özelliğini kaybedecektir yoksa arabanızı tabiki kullanabılırsınız

bilgilendirme için teşekkür ederim. kullanmadigim bir haftaiçi uygulayacagim.
    Selamlar

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    daha once uygulama yaptirdim ama markasini bilmiyorum. uyguladiktan sonra arabayi bir sure kullanmama gibi birsey var miydi?
    Bu tür uygulamalarda o şekilde bir durum evet var arabayı kullanabılırsınız tabikide ama bir süre kesinlikle ürünü uygularken zaten uygulama açısıda önemli bu arada ürün cama uygulanırken zaten kum olduğundan cam onu emmekte ve bu kumların arasına dolan küçük pigmentler burada silikonize bir görev görerek su ve benzeri dış maddeleri itmekte ondan ötürü uygulandıktan sonra bir süre cam yüzeyinde bekleyip kemikleşip hazır olması daha sağlıklı olmakta sürüp direk yağmura vs cıkartırsanız ön camı 2 ci yağmurda özelliğini kaybedecektir yoksa arabanızı tabiki kullanabılırsınız

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Rica ederimm tabiki fiyat ve performans her ikisinde başarılı [emoji106] 60 km hızdan sonra silecek çalıştırmaya gerek kalmıyor ve cam yuzeyinde koruyucu tabaka oluşturuyor sinek pisliği vs gibi dış etmenlere karşıda koruma sağlıyor

daha once uygulama yaptirdim ama markasini bilmiyorum. uyguladiktan sonra arabayi bir sure kullanmama gibi birsey var miydi?

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    tesekkur ederim. ozel bir sebebi var mi bu markayi kullanmanin? yoksa fiyat/performans mı?
    Rica ederimm tabiki fiyat ve performans her ikisinde başarılı [emoji106] 60 km hızdan sonra silecek çalıştırmaya gerek kalmıyor ve cam yuzeyinde koruyucu tabaka oluşturuyor sinek pisliği vs gibi dış etmenlere karşıda koruma sağlıyor

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı Leoo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Eyw yerle alakalı olabilir ama kontrol ederim teşekkürler

Rica ederim ufak bir fark gibi gözükyor. kazasız sürüşler.

Bir yorum yaz:

• Leoo
    yanıtladı
    Guzel olmus. yalnız sağ ön lastigin havasi sol öne göre biraz inik )
    Eyw yerle alakalı olabilir ama kontrol ederim teşekkürler

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı Leoo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gece gece otoparkta çekim ve trailer yaptık tam hastayız [emoji23]🤣

Guzel olmus. yalnız sağ ön lastigin havasi sol öne göre biraz inik )

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Merhaba Haktan kendi dukkanımda seramik yaptığım her araca yada extra isteyene yurd dışından getirdiğim bir su kaydırıcı kullanmaktayım aynı ürününün jant plastik aksam cam olmaknüzere bir çok urunu mevcut ben memnunum müşterilerde öyle tavsiye ederim

tesekkur ederim. ozel bir sebebi var mi bu markayi kullanmanin? yoksa fiyat/performans mı?

Bir yorum yaz:

• Leoo
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Havalar artık 7 derce altına indiğinden hatta ufak ufak suluda olsa kar yağmaya başladığından bende kışlık lastiklerimi taktım arabama bende kışlık olarak kullandığım jantlarımda olduğundan kendim yaptım işlemleri zaten sevdiğimden dolayı böyle işleri kolayca ve keyifli şekilde bitirdim @Leoo kardeşimde yanımda benimle beraberdi sağolsun
    HerZaman bi alo demen yeterli

Bir yorum yaz:

• Leoo
    yanıtladı
    Gece gece otoparkta çekim ve trailer yaptık tam hastayız [emoji23]🤣

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Havalar artık 7 derce altına indiğinden hatta ufak ufak suluda olsa kar yağmaya başladığından bende kışlık lastiklerimi taktım arabama bende kışlık olarak kullandığım jantlarımda olduğundan kendim yaptım işlemleri zaten sevdiğimden dolayı böyle işleri kolayca ve keyifli şekilde bitirdim @Leoo kardeşimde yanımda benimle beraberdi sağolsun

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    bugün degil ama haftaya yagmur suyu kaydırıcı uygulaması yaptıracağım.
    kullanan ve memnun olan var mı?
    Merhaba Haktan kendi dukkanımda seramik yaptığım her araca yada extra isteyene yurd dışından getirdiğim bir su kaydırıcı kullanmaktayım aynı ürününün jant plastik aksam cam olmaknüzere bir çok urunu mevcut ben memnunum müşterilerde öyle tavsiye ederim

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X