Aslı askinbatur tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Aslı Batlamyus tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJCW spoiler montajını yaptım..
Öncesi;
Sonrası;
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşım saolsun benim için damla sticker yapmış anahtara boş yer tamamlanmış oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Kw v2 coilover taktık. En büyük derdim konfordu fotoğraftaki düşük halinde bile araba çok daha yumuşak hale geldi.
IMG_5993ff.jpgIMG_5997a.jpg
Yorum Yap
-
Aslı painlessly tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKw v2 coilover taktık. En büyük derdim konfordu fotoğraftaki düşük halinde bile araba çok daha yumuşak hale geldi.
[ATTACH]8490[/ATTACH][ATTACH]8491[/ATTACH]- 34 KS 1309 2014 cooper S
- 34 TM 8031 2006 GP
- 34 BKS 90 2009 JCW- (DEV20) Project 400+
- 34 NOS 33 2003 Cooper S
Yorum Yap
-
Aslı painlessly tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKw v2 coilover taktık. En büyük derdim konfordu fotoğraftaki düşük halinde bile araba çok daha yumuşak hale geldi.
[ATTACH]8490[/ATTACH][ATTACH]8491[/ATTACH]
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCoilerover kullanmadım ama daha yumuşak olduysa bi terslik yok mu ? Daha sert demek daha fazla yol tutuş demektir.Tabiki yaylar ve coiloverlar kendi için daha yumusak veya sert karaktere ayrılabilir ama orjinal haline göre daha sert olması lazım değil mi ? Çünkü daha çok konfor geldiyse aracın yol tutuşu daha azalmıştır gibime geliyor yani dediğim gibi coilover kullanmadım ama mantıken öyle olması lazım.
Mantıken ters kalıyor evet. Aerodinamik bozulmayacak şekilde ayarlanmış olabilirler tecrübelisi olmadığım için teknik olarak nasıl daha konforlu çalışıyor prensibini anlayamadım yapısal olarak sert olsa bile kabindeki hissiyatı çok başka. Yol tutuş anlamında yüksekken araç daha çok yatıyordu bu zannederim mesafe farkından dolayıydı coiloverdan sonra kalkışlarda bile patinaja kalkması yarı yarıya kesti diyebilirim.
Yorum Yap
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüle güle konforla kullanın güzel olmuş
Yorum Yap
Yorum Yap