Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Coilerover kullanmadım ama daha yumuşak olduysa bi terslik yok mu ? Daha sert demek daha fazla yol tutuş demektir.Tabiki yaylar ve coiloverlar kendi için daha yumusak veya sert karaktere ayrılabilir ama orjinal haline göre daha sert olması lazım değil mi ? Çünkü daha çok konfor geldiyse aracın yol tutuşu daha azalmıştır gibime geliyor yani dediğim gibi coilover kullanmadım ama mantıken öyle olması lazım.
Mantıken ters kalıyor evet. Aerodinamik bozulmayacak şekilde ayarlanmış olabilirler tecrübelisi olmadığım için teknik olarak nasıl daha konforlu çalışıyor prensibini anlayamadım yapısal olarak sert olsa bile kabindeki hissiyatı çok başka. Yol tutuş anlamında yüksekken araç daha çok yatıyordu bu zannederim mesafe farkından dolayıydı coiloverdan sonra kalkışlarda bile patinaja kalkması yarı yarıya kesti diyebilirim.
Aslı painlessly tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Kw v2 coilover taktık. En büyük derdim konfordu fotoğraftaki düşük halinde bile araba çok daha yumuşak hale geldi.
[ATTACH]8490[/ATTACH][ATTACH]8491[/ATTACH]
Coilerover kullanmadım ama daha yumuşak olduysa bi terslik yok mu ? Daha sert demek daha fazla yol tutuş demektir.Tabiki yaylar ve coiloverlar kendi için daha yumusak veya sert karaktere ayrılabilir ama orjinal haline göre daha sert olması lazım değil mi ? Çünkü daha çok konfor geldiyse aracın yol tutuşu daha azalmıştır gibime geliyor yani dediğim gibi coilover kullanmadım ama mantıken öyle olması lazım.
Aslı painlessly tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Kw v2 coilover taktık. En büyük derdim konfordu fotoğraftaki düşük halinde bile araba çok daha yumuşak hale geldi.
[ATTACH]8490[/ATTACH][ATTACH]8491[/ATTACH]
Aslı askinbatur tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Tşk abi evde varsı uygulayım bari
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
güzel ölçü alırsan tam oturuyor.a4 kagıt al , o kapı boşluğuna sok bastıra bastıra köşelere kenarların izlerini çıkar varsa bi kalem kenarlardan çizersin sonra o kagıdı pedin üstüne koyup makasla kes.Biraz büyük kes koyarken düzeltme yapabilme payı kalsın.2 dakkalık iş.
Bir yorum yaz: