Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün aracınız için ne yaptınız?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• clv2lGl
    yanıtladı

Supersprint 4-2-1 headers taktirdik.

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    R95'lerle gayet iyiydi ama böyle de fena durmamış, güle güle kullan

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı

R112 taktik.

Bir yorum yaz:

• Batlamyus
    yanıtladı
    Oz supertuismo lm jantları ve eibach prokit yayların montajını yaptık.Jcw bodykitiin gelmesini bekliyoruz.. )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• painlessly
    yanıtladı
    Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Güle güle konforla kullanın güzel olmuş
    sağolun teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• painlessly
    yanıtladı
    Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Coilerover kullanmadım ama daha yumuşak olduysa bi terslik yok mu ? Daha sert demek daha fazla yol tutuş demektir.Tabiki yaylar ve coiloverlar kendi için daha yumusak veya sert karaktere ayrılabilir ama orjinal haline göre daha sert olması lazım değil mi ? Çünkü daha çok konfor geldiyse aracın yol tutuşu daha azalmıştır gibime geliyor yani dediğim gibi coilover kullanmadım ama mantıken öyle olması lazım.

Mantıken ters kalıyor evet. Aerodinamik bozulmayacak şekilde ayarlanmış olabilirler tecrübelisi olmadığım için teknik olarak nasıl daha konforlu çalışıyor prensibini anlayamadım yapısal olarak sert olsa bile kabindeki hissiyatı çok başka. Yol tutuş anlamında yüksekken araç daha çok yatıyordu bu zannederim mesafe farkından dolayıydı coiloverdan sonra kalkışlarda bile patinaja kalkması yarı yarıya kesti diyebilirim.

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı

Oneball egzoz takiyoruz.

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı painlessly tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kw v2 coilover taktık. En büyük derdim konfordu fotoğraftaki düşük halinde bile araba çok daha yumuşak hale geldi.
    [ATTACH]8490[/ATTACH][ATTACH]8491[/ATTACH]
    Coilerover kullanmadım ama daha yumuşak olduysa bi terslik yok mu ? Daha sert demek daha fazla yol tutuş demektir.Tabiki yaylar ve coiloverlar kendi için daha yumusak veya sert karaktere ayrılabilir ama orjinal haline göre daha sert olması lazım değil mi ? Çünkü daha çok konfor geldiyse aracın yol tutuşu daha azalmıştır gibime geliyor yani dediğim gibi coilover kullanmadım ama mantıken öyle olması lazım.

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Aslı painlessly tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kw v2 coilover taktık. En büyük derdim konfordu fotoğraftaki düşük halinde bile araba çok daha yumuşak hale geldi.
    [ATTACH]8490[/ATTACH][ATTACH]8491[/ATTACH]
    Güle güle konforla kullanın güzel olmuş

Bir yorum yaz:

• painlessly
    yanıtladı
    IMG_5993ff.jpgIMG_5997a.jpg

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Saolabi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşım saolsun benim için damla sticker yapmış anahtara boş yer tamamlanmış oldu

Vayyy cok guzel haraket

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Arkadaşım saolsun benim için damla sticker yapmış anahtara boş yer tamamlanmış oldu

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Batlamyus tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    JCW spoiler montajını yaptım..

Öncesi;

Sonrası;

Harika olmus nedense senin araba gozume cok guzel gorunuyor sanirim renginden

Bir yorum yaz:

• Yiğit G.
    yanıtladı
    Aslı askinbatur tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tşk abi evde varsı uygulayım bari

M. Kemal ATATÜRK
    İnstg™ askin.batur
    ™R55 Clubman 2009
    güzel ölçü alırsan tam oturuyor.a4 kagıt al , o kapı boşluğuna sok bastıra bastıra köşelere kenarların izlerini çıkar varsa bi kalem kenarlardan çizersin sonra o kagıdı pedin üstüne koyup makasla kes.Biraz büyük kes koyarken düzeltme yapabilme payı kalsın.2 dakkalık iş.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X