Abi şu blackline işine hastayım.. kaderini değiştiriyo arabanın.. maşallah güle güle kullanın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Harika görünüyor maşallah.. geriye sadece gp2 difüzör kaldı sanırım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Yaptık bişeyler
DRL ve NDG katkılarıyla Siyah Driving light,blackline stop takımı

Bonus,gecelerin adamı
Bir yorum yaz:
-
Aman yaaa aman yaaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbodykit baya guzel olmus, ah bir de seritler olmasa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ya adam seritli MINIlerin korkulu ruyasi oldu resmen orgutlenmek lazim benceAslı Batlamyus tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSöküyorm abi söküyorum tamam bu c.tesi. Haftaya halısaha maçına şeritsiz gelicem
)
Bir yorum yaz:
-
Söküyorm abi söküyorum tamam bu c.tesi. Haftaya halısaha maçına şeritsiz gelicemAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbodykit baya guzel olmus, ah bir de seritler olmasa
)
Bir yorum yaz:
-
bodykit baya guzel olmus, ah bir de seritler olmasaAslı Batlamyus tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJcw bodykit montajı yapıldı.

Bir yorum yaz:
-
Napalim baskan gelin alin arabayi diyoruz kimse alamiyorAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@clv2lGl başkan maşallah headers eksoz çalışıyorsun maşallah kazasız belasız kullan
tesekkur ederim.
Bir yorum yaz:
-
@clv2lGl başkan maşallah headers eksoz çalışıyorsun maşallah kazasız belasız kullan
Bir yorum yaz:
-
Ben doğuştan hazırım abi.. güzel haberlerini bekliyorum.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@Batlamyus kardeşim güzelliğine güzellik katılıyor maşallah kazasız belasız kullan
halı sahalarada hazır ol bu arada arıyorum şimdi sahayı 
Bir yorum yaz:
-
@Batlamyus kardeşim güzelliğine güzellik katılıyor maşallah kazasız belasız kullan
halı sahalarada hazır ol bu arada arıyorum şimdi sahayı
Bir yorum yaz:
-
maşallah kazasız belasız... beni benden aldı bu haliyle. biraz daha alçalabilirmi sankİ ?Aslı Batlamyus tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJcw bodykit montajı yapıldı.

Bir yorum yaz:
-
Jcw bodykit montajı yapıldı.

Bir yorum yaz:
-
Sureyya ya da Gider egzoz iyidir.Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbostancı sanayi sanırsam ora ? Bende muayene için varexi çıkartıp orjinal egzosunu takdırıcam da bostancıda iyi bir egzoscu lazım.Bildiğin yer varmıdır ?
Bir yorum yaz:
-
bostancı sanayi sanırsam ora ? Bende muayene için varexi çıkartıp orjinal egzosunu takdırıcam da bostancıda iyi bir egzoscu lazım.Bildiğin yer varmıdır ?Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Supersprint 4-2-1 headers taktirdik.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: