Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

countryman opsiyon tavsiyeleri...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Merhaba;

Eski bir Mini cooper kullanicisiyim, ulke degistirdigim icin aracimi satmis ve sonrasinda siradan bir arac almistim (maddi imkanlar miniye izin vermemisti)

Uzun sure sonra araniza geri donmeye karar verdim. miniyi bir kere kullanan donup dolasip gene mini aliyor sanirim yeni countryman siparisi vermeyi dusunuyorum, yarin test surusu yapacam. mini hatch sevsemde all4 sistemi ve daha buyuk bagaj hacmi cazip geliyor. Countryman SD all4 dusunuyorum fakat opsiyon ve paketler hakkinda kafam cok karisik.

Sizde olmazsa olmaz opsiyonlar nelerdir ? kisiden kisiye degisir mutlaka ama sizce hangilerinin tadindan yenmez; hangileri olsa iyi olur, hangileri gereksizdir.

Simdiden tesekkurler..

Merhaba aramıza tekrardan hosgeldiniz

-Ekran
    -Sunroof
    -Bi-xenon far (Siyah Zemin)
    -Harman kardon ses sistemi
    -Koltuk Isıtma (Her araca lazım bence)

Bunlar benim olmazsa olmazim

Renk kombinasyonu olarak ne dusunuyorsunuz?
    Bir de maddi imkanınız el veriyorsa kesinlikle Jcw alin cunku başta almayanlar sonradan cok pişman oluyor Forumda örnegini cok gördük En kotu S olsun yanı
    En son düzenleyen MeOnYa; 19-01-16, 22:14.
    sigpic

Yorum Yap

sd getiriliyor mu ya su an? bence en onemli detaylar xenon far cam tavan ve ekran. renk olarak da hayalimdeki countryman simsiyah
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        sd getiriliyor mu ya su an? bence en onemli detaylar xenon far cam tavan ve ekran. renk olarak da hayalimdeki countryman simsiyah
        Zevkli çocuksun vesselam
        sigpic

Yorum Yap

Tekrardan hoşgeldiniz,bencede jhon cooper çok iyi olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
          2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Yurtdisindayim buraya SD all4 getiriyorlar,

Countryman SD ALL4 - otomatik , kirmizi cizgili beyaz dusunuyorum JCW exterior paket ile birlikte, Xenon far ve mini connected ekrani dusunuyorum

bunun disinda sunroof konusunda kararsizliklarim var ses yapar mi kisin soguk olur mu yazin arabayi gunese park edince iceriyi yakar mi (perde cok engelliyemiyordu onceki mini cooperda).

JCW interior yerine JCW chilli diye bir paket var (jcw aerodinamik paket, dijital klima, xenon, antrasit tavan, ekstra ic aydinlatma, cok fonksiyonlu jcw direksiyon ve 18 inc jant bu pakette ) onu ekletsem super olacak ama bakalim odemelerde zorlanmazsam dusunuyorum cunku bu paket baya pahali ve dolu

baska tavsiye var mi 9 sayfa opsiyon listesi var, bazilari digerlerine bagli birini almadan oburunu alamiyosun, cok bilinmeyenli denklem gibi..

Yorum Yap

Ataşehir Borusan'da çalışan Ndg nickli bir arkadaşımız var forumda gorunce o da yazacaktır mutlaka onun fikirleri de değerlidir bizim icin
              sigpic

Yorum Yap

Bu arada ben sunroof da sıkıntı yasamadım hic (hemde hic bir arabamda) olmazsa olmaz bence mutlaka olmalı
                sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Bu arada ben sunroof da sıkıntı yasamadım hic (hemde hic bir arabamda) olmazsa olmaz bence mutlaka olmalı
                  +1 kesinlikle sunroof olmalı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                  2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

cam tavan kesinlikle aracin ic hacmini genisletiyor, bence gerekli bir aksesuar.. sd sansiniz vasa cok guzel olur, hatta goruslerinizi yazmanizi isterdim kullandiktan sonra. daha once hic deneme sansim olmadi
                    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Ben minide cam tavana sicak bakmiyorum. 3 tane mini kullandim ilk aracim cabrio 2. R56 s 3.ve suan kullandigim r56 lcı jcw. En memnun oldugum suan kullandigim aracimin tavani düz antrasit tavan. Cabrioda hareketli kisimlardan gicirtilar gelirdi tente bakimi yaptirirdim masraf. R56s cam tavanliydi günese birakinca acilmazdi perdesi gunesi kesmezdi kisin soguk alirdi sunroof kızaklarını yaglat olmazsa motorunu degistir vs vs hep masraf. Sonuc olarak bence cam tavansiz alin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Ben 2. Countryman imi kullanıyorum. Her ikisi de sunroof lu idi. Hiç sorun yaşamadım. Değiştirirsem gene ilk olmazsa olmazım sunroof olurdu. Ardından ekran gelirdi.
                        Jcw konusunda countrmanlerde birşey dikkatimi çekti. 0 alırken yüksek olan fiyat farkı 1. Yastan itibaren hızla düşüyor. Niye acaba?
                        1) 34 HK 5302 - ROYAL GREY '12 R60 Cooper S ALL4 SOLD
                        2) 34 BU 5370 - BLAZING RED'13 R60 Cooper S ALL4 SOLD

Yorum Yap

arac icin ne kadar bekleme suresi verecekler henuz bilmiyorum ama arac gelince ufak amator bir video cekerim

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Merhaba aramıza tekrardan hosgeldiniz

-Ekran
                            -Sunroof
                            -Bi-xenon far (Siyah Zemin)
                            -Harman kardon ses sistemi
                            -Koltuk Isıtma (Her araca lazım bence)

Bunlar benim olmazsa olmazim

Renk kombinasyonu olarak ne dusunuyorsunuz?
                            Bir de maddi imkanınız el veriyorsa kesinlikle Jcw alin cunku başta almayanlar sonradan cok pişman oluyor Forumda örnegini cok gördük En kotu S olsun yanı
                            Aynen katılıyorum imkan varsa Jcw almanız çok daha güzel olur veya en kötü s olsun meonya'nın dediği gibi . Ben geçen sene borusandan çok kelepir bir rakama S olmayan modeli almıştım sıfır ama keşke almasaydım diyorum .. Full opsiyonlu ama beygir yetmiyor bana
                            instagram.com/mertlbozkurt

'14 R60 - 34 AR 1972
                            '15 CLA AMG - 34 MTZ 35

-Göktürk

Yorum Yap

Jcw olsun camurdan olsun klima bile luks kaciyo bana

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X