Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Hangi ulkedesiniz? Paketler hakkinda yardimci olmak isterim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba
Polonyadayim, dis gorunus icin JCW exterior paket dusunuyorum,
ic tarafa gelince spor cok fonksiyounlu direksiyon, dijital klima, zenon far, kol dayama, mini connected, navigasyon, istiyorum bunlari tek tek almak yerine bunlarin hepsini olmasa da bir kismini birarada iceren bir paket var mi bilmiyorum, ders calisir gibi oturup konfigurasyon calismam lazim
Siz tavsiye verebilirseniz sevinirim, ayri ayri ekletince daha pahaliya gelecek sanirim,
ek olarak sunroof hakkinda dusunceniz nedir ? tavsiye ediyormusunuz ?
Polonyadayim, dis gorunus icin JCW exterior paket dusunuyorum,
ic tarafa gelince spor cok fonksiyounlu direksiyon, dijital klima, zenon far, kol dayama, mini connected, navigasyon, istiyorum bunlari tek tek almak yerine bunlarin hepsini olmasa da bir kismini birarada iceren bir paket var mi bilmiyorum, ders calisir gibi oturup konfigurasyon calismam lazim
Siz tavsiye verebilirseniz sevinirim, ayri ayri ekletince daha pahaliya gelecek sanirim,
ek olarak sunroof hakkinda dusunceniz nedir ? tavsiye ediyormusunuz ?
JCW dis gorunusle birlikte chili red govde rengi alabilirsiniz. bu da cok guzel olue jantlar std olarak 18" piano black jantla geliyor ama bunlarin gobekleri MINI olarak gelir JCW olarak gelmez. sonradan JCW gobek alip degistirebilirsinz.
Buna ek olarak panoramik cam tavan ve harman kardon alirsaniz bu CM SD harika olur
ne eksik dersenizde koltuk isitma full deri koltuk eksik derim.. Park ve surus asistanina gerek duyacaginizi dusunmuyorum acikcasi
ayri ayri alirsaniz opsiyonlari otomobilin paketli fiyatina gore en az %15 artis gosterir bu da cok hatali bir secim olur.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap