Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ilginc MINI fotograflari / Reklam MINI'leri
Çöküş
X
-
Tesekkur ederim evin kapiya koydurmadi evdekiler balkona koydum bende
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hahahaha baya guzelmis ama paspas gule gule kullanAslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Koycak konu bulamadim buraya koyayim dedim yeni paspasimi
Bir yorum yaz:
-

Koycak konu bulamadim buraya koyayim dedim yeni paspasimi
Bir yorum yaz:
-
Onu bilmiyorum da aklıma geldi izlerken direk attaaym dedimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstervaay bizim bidikk
arkadasimin arabasiydi dizilere arac veriyordu bir de GL350si vardi dizide
Bir yorum yaz:
-
vaay bizim bidikkAslı Mini17 tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]5443[/ATTACH]
Beren saati görüntüledik
arkadasimin arabasiydi dizilere arac veriyordu bir de GL350si vardi dizide
Bir yorum yaz:
-
HahahaAslı shigudemu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIlk MINI farkindalığım bu bölümlerle başladı desem abartmış olmam (çok kızsal biliyorum ☺️)
Eski anılarınızı canlandırabildiysem ne mutlu
Bir yorum yaz:
-
Ilk MINI farkindalığım bu bölümlerle başladı desem abartmış olmam 😁 (çok kızsal biliyorum ☺️)
Bir yorum yaz:
-
-
anca gülünür geçilir zaten
mini ler böyle ellere geçince ciddi üzülüyorum
cadde de rahat 1 tur bile atamıyorum sürekli tamponda birisi bitiyo
bu arada bence halkalıda ben benım arabaya ne yaptım senın araba süper diye bakıyodur
Bir yorum yaz:
-
Halkalı da canlı canlı gormuştum rezillik diz boyuAslı çağlar uluçay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu sağlam hortlatıcam ama o kadife mini nedir yaa
ben benim miniyle yanından geçtim adam oyle bir bakıyordu ki sanki arabam cok güzel degil mi bakışları atıyordu
güldüm geçtim bende 
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Hahaha hortlatilmicak gibi degil amaAslı çağlar uluçay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu sağlam hortlatıcam ama o kadife mini nedir yaa
Bir yorum yaz:
-
Ndg bu paspasi nerden bulcaz kardesAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdam yapmis beyler..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: