Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ilginc MINI fotograflari / Reklam MINI'leri
Çöküş
X
-
Sssst! delikanli senden hic fotograf alamiyoruz ne ayak? NDG fazla isliyor sanki sana firsat mi birakmiyorum yoksa
-
23.08.12 10.00 MINI avcisi NDG kabatas IDO'nun oralarda taxiye binecekken gozunu alan birsey vardi iste o Beyoglu Belediyesinin Countryman'iydi!
buyrunuz resimler :

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
evet o caddedeydı bı ara benımde evde pc de var olması lazımAslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren ilginç resim bende olabilir bulunca yüklerim taksimde limuzin mini görmüştüm first dü sanırım
Bir yorum yaz:
-
turkiyede gormedim ama kibrista ve MINI United'da gordum bende cok havaliAslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren ilginç resim bende olabilir bulunca yüklerim taksimde limuzin mini görmüştüm first dü sanırım
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
en ilginç resim bende olabilir bulunca yüklerim taksimde limuzin mini görmüştüm first dü sanırım
Bir yorum yaz:
-
BlackBerry de kullanıyor yoğun şekilde ama hiç fotoğraf yok elimde tabi
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ilginc MINI fotograflari / Reklam MINI'leri
Son zamanlarda firmalar reklam amacli kiralayip giydirme yaptirip satis ekiplerine veriyorlar veya kamu personeli'ne verilen MINI'ler ... pekala, siz bu MINI'lerin hangilerini gordunuz bugune kadar hangilerini fotografladiniz?
internette karsiniza cikan ilginc reklam MINI'lerinide paylasabilirsiniz
7tepe uni. kampus :
Istiklal Caddesi
Istiklal caddesi

Istiklal caddesi

Beyazit Meydan

MINI United - Le Castellet / France

MINI UK paylasmis bunuda

bide koprudeki polisi cektim ama cok hizli gecmisiz cekerken tampon bi yana cam bi yana kaymis. onu guzel yakalayan varsa gorelim
Sent from my iPad using Tapatalk HDEn son düzenleyen NDG; 25-07-12, 23:28.Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: