Arkadaşlar ben hayatımda bu kadar dürüst düzgün temiz iş yapan başka bi servis ve usta ne gördüm ne duydum.sağolsun yusuf ve ahmet ustam aracımla günlerce gecesini gündüzüne katarak uğraşıp tertemiz toparladılar.onlara herşey için çok teşekkür ediyor rabbimden hayırlı işler bol kazanç vermesini diliyorum......
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
A.Y.N oto'ya çok teşekkürler
Çöküş
X
-
ben de ayn autoya ilk gittigimde ayni seyi dusunmustum. gercekten cok guzel insanlar...doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de ayn autoya ilk gittigimde ayni seyi dusunmustum. gercekten cok guzel insanlar...sigpic
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de ayn autoya ilk gittigimde ayni seyi dusunmustum. gercekten cok guzel insanlar...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Sinirlisinek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar ben hayatımda bu kadar dürüst düzgün temiz iş yapan başka bi servis ve usta ne gördüm ne duydum.sağolsun yusuf ve ahmet ustam aracımla günlerce gecesini gündüzüne katarak uğraşıp tertemiz toparladılar.onlara herşey için çok teşekkür ediyor rabbimden hayırlı işler bol kazanç vermesini diliyorum......
Yorum Yap
Yorum Yap