Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

A.Y.N oto'ya çok teşekkürler

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

A.Y.N oto'ya çok teşekkürler

Arkadaşlar ben hayatımda bu kadar dürüst düzgün temiz iş yapan başka bi servis ve usta ne gördüm ne duydum.sağolsun yusuf ve ahmet ustam aracımla günlerce gecesini gündüzüne katarak uğraşıp tertemiz toparladılar.onlara herşey için çok teşekkür ediyor rabbimden hayırlı işler bol kazanç vermesini diliyorum......

ben de ayn autoya ilk gittigimde ayni seyi dusunmustum. gercekten cok guzel insanlar...
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      ben de ayn autoya ilk gittigimde ayni seyi dusunmustum. gercekten cok guzel insanlar...
      +1 Minilerin veli nimeti
      sigpic

Yorum Yap

Daha tanismak nasip olmadi ama kısmet ise bu cumartesi yanina gidecegim sadece tanismaya

Yorum Yap

ızmırde olsada gıtsek bızım burda kaputun nerden acıldıgını bılen usta sayısı bile 5 kısıyı gecmez . ayn otoya ızmır subesı cagrısı yapalım
          35 AJ 0050 R56 S
          34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
          35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            +1111

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı Sinirlisinek tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Arkadaşlar ben hayatımda bu kadar dürüst düzgün temiz iş yapan başka bi servis ve usta ne gördüm ne duydum.sağolsun yusuf ve ahmet ustam aracımla günlerce gecesini gündüzüne katarak uğraşıp tertemiz toparladılar.onlara herşey için çok teşekkür ediyor rabbimden hayırlı işler bol kazanç vermesini diliyorum......
              Ustalarımızın kişilik ve işçilikleri çok iyidir mutlu olduğunuzu görmek bizide mutlu ediyor.
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

AYN oto gercekten herbirimize ayni duygulari hissettiren bir servis Yusuf olsun Ahmet olsun bunca yildir tanirim bir kere bile kalp kirmamislar islerini layigi ile yapan gercek ustalardir. Allah onlara is acikligi versin.
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X