Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
bana en son cam filminden kimseye ceza kesemiyoruz dediler çok canımız sıkkın vsvs muabbet oldu. dün yeni çektirdim 2 gün önce eskisi çizildi diye dedim. tamam arkadaş sende git dedi gönderdi
bana en son cam filminden kimseye ceza kesemiyoruz dediler çok canımız sıkkın vsvs muabbet oldu. dün yeni çektirdim 2 gün önce eskisi çizildi diye dedim. tamam arkadaş sende git dedi gönderdi
Güzel haber 👍
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Egzosdan araç bağlanıyor diye biliyorum ?
Sadece ceza ile gönderiliyor mu böyle durumlarda ?
Tamamen polisin keyfine kalmis, on plakasi caminda duruyo diye 2 haftada 2 kere baglanan adam taniyorum. (Mert Sonad)
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Peki bunun yazılı bir metni falan var mı gösterebileceğim?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
31/1-b diye aratıyorum Takograf bulundurmama falan diyor yahu nerden bakabiliriz bilginiz var mı?
30/1-b olması lazım
Trafik Cezası Madde 30/1-b
Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak,
,Bu ceza için kullanılan ifadeler
araçta bulundurulması yasaklar
araç aynada görüşü engelleyen süs
araçta eşya tehlikeli
fazla duman cezası (egzoz dumanı çok)
çok gürültülü araç
trafikten men
karayolları trafik kanunu 30.madde
şimdi maddeyi okuyunca hatırladım. eğer filmin görüşü engellemediğini kanıtlarsanız ceza düşüyordu. bunu yapan birisi vardı haberlere çıkmıştı hatta.
34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Arabanın arka camları orjinalden koyu fakat ruhsatta yazmıyor umarım camları sök getir demezler, ruhsatta arka camlar koyu falan diye belirtiyor mu? Aslında işleticeksin ruhsata sonra kafan rahat geziceksin ön yan camlara da yapıp
Bu arada tavan siyah çevirmede bi tane memur tavan siyah ruhsatta çift renk geçmiyor falan dedi, Allah'tan diğeri cam tavan var bunda dedi de yırttım yoksa ona da yazacaklardı... Gerekiyor mu ruhsata onu işletmek?
Cam renkleri genel olarak ön açık, arka daha koyu olduğu için ona takacaklarını pek zannetmiyorum. Ayrıca cam rengi ruhsata işlenen bir şey de değil diye biliyorum. Tavan rengi gövde renginden farklıysa işletmek gerekiyor. Her seferinde cam tavan bu diyip yırtamayabilirsiniz. Bir de şerit varsa arabada onu da renk olarak işletmek gerekiyor.
34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Cam renkleri genel olarak ön açık, arka daha koyu olduğu için ona takacaklarını pek zannetmiyorum. Ayrıca cam rengi ruhsata işlenen bir şey de değil diye biliyorum. Tavan rengi gövde renginden farklıysa işletmek gerekiyor. Her seferinde cam tavan bu diyip yırtamayabilirsiniz. Bir de şerit varsa arabada onu da renk olarak işletmek gerekiyor.
Eğer elinde heyet raporu varsa sağlığınla alakalı bir sorun, güneşle bağlantılı olarak cam filmi ruhsata işleniyor, bu arada sizin güvenliğiniz için diyolar genelde bende yüzümde yara izini gösteriyorum cam filmi olmayan araba da cam geldi yüzüme gözümü kaybedebilirdim diye polis bulaşmıyor bana o zaman , ama önemli olan nokta zindan koyu olmamalı cam filmi.
Bu arada tavan siyah çevirmede bi tane memur tavan siyah ruhsatta çift renk geçmiyor falan dedi, Allah'tan diğeri cam tavan var bunda dedi de yırttım yoksa ona da yazacaklardı... Gerekiyor mu ruhsata onu işletmek?
Gerekiyor bende de ayni sıkıntı vardi iki kere bagliyolardi da corbasina anlastim da birakmisti. Arac borusan cikisliysa borusan hallediyor ucretsiz olarak diye biliyorum. Ben de sonradan ogrenmistim malesef bi gun ugrasmistim
Sonuç:
Egzoz: Öttür dedi öttürdüm, tamam dedi.
Camlar: Arkalarda V harfini görünce orijinal dedi sorun etmedi. Kapılar açık önden fotoğraf çekti, arkadan fotoğraf çekti.
Siyah tavan: Baya bi inceledi orijinal olduğunu anladı neden çift renk değil dedi ruhsat, yukardan kamera ile çekilmiş olsa ne renk dersin falan dedi, kırmızı derim herhalde komple cam olduğu için falan diye dedim. Başka memura sordu komple camsa tamam falan dedi neyse yırttık.
Araba Borusan'dan çıkmaymış arkadaşım orda çalışıyor bakalım öğrenecek....
Haydi geçmiş olsun başıma geldi sizin gelmesin
Yorum Yap