Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Aman dikkat 31/1-b Ceza Egzoz/Film cam

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

İşte emniyette benim o tanıdığım yok

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Küçücük, Minicik, içi dolu beygircik

Yorum Yap

Bende 2 sene önce ilk minimde yemiştim filmden ceza,sonra emniyetten düşürttüm,yenisinde daha sorun çıkmadı çok şükür.
      2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

bana en son cam filminden kimseye ceza kesemiyoruz dediler çok canımız sıkkın vsvs muabbet oldu. dün yeni çektirdim 2 gün önce eskisi çizildi diye dedim. tamam arkadaş sende git dedi gönderdi
        34 NAD 99 '06 JCW
        34 AR 3221 '11 JCW
        34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          bana en son cam filminden kimseye ceza kesemiyoruz dediler çok canımız sıkkın vsvs muabbet oldu. dün yeni çektirdim 2 gün önce eskisi çizildi diye dedim. tamam arkadaş sende git dedi gönderdi
          Güzel haber 👍

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
          34ANL60

Yorum Yap

Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            S virajında geçen egzozdan ceza yedim, arabada downpipe vardı araç John Cooper Works...
            Egzosdan araç bağlanıyor diye biliyorum ?
            Sadece ceza ile gönderiliyor mu böyle durumlarda ?
            Volkan USER
            34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Egzosdan araç bağlanıyor diye biliyorum ?
              Sadece ceza ile gönderiliyor mu böyle durumlarda ?
              Tamamen polisin keyfine kalmis, on plakasi caminda duruyo diye 2 haftada 2 kere baglanan adam taniyorum. (Mert Sonad)
              doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
              2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
              3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
              4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
              5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
              6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
              7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
              8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Peki bunun yazılı bir metni falan var mı gösterebileceğim?

Yorum Yap

31/1-b diye aratıyorum Takograf bulundurmama falan diyor yahu nerden bakabiliriz bilginiz var mı?

Yorum Yap

31/1-b diye aratıyorum Takograf bulundurmama falan diyor yahu nerden bakabiliriz bilginiz var mı?

30/1-b olması lazım

Trafik Cezası Madde 30/1-b

Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak,

,Bu ceza için kullanılan ifadeler
                    araçta bulundurulması yasaklar
                    araç aynada görüşü engelleyen süs
                    araçta eşya tehlikeli
                    fazla duman cezası (egzoz dumanı çok)
                    çok gürültülü araç
                    trafikten men
                    karayolları trafik kanunu 30.madde

şimdi maddeyi okuyunca hatırladım. eğer filmin görüşü engellemediğini kanıtlarsanız ceza düşüyordu. bunu yapan birisi vardı haberlere çıkmıştı hatta.
                    34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
                    34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
                    34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11

Yorum Yap

Arabanın arka camları orjinalden koyu fakat ruhsatta yazmıyor umarım camları sök getir demezler, ruhsatta arka camlar koyu falan diye belirtiyor mu? Aslında işleticeksin ruhsata sonra kafan rahat geziceksin ön yan camlara da yapıp

Yorum Yap

Bu arada tavan siyah çevirmede bi tane memur tavan siyah ruhsatta çift renk geçmiyor falan dedi, Allah'tan diğeri cam tavan var bunda dedi de yırttım yoksa ona da yazacaklardı... Gerekiyor mu ruhsata onu işletmek?

Yorum Yap

Cam renkleri genel olarak ön açık, arka daha koyu olduğu için ona takacaklarını pek zannetmiyorum. Ayrıca cam rengi ruhsata işlenen bir şey de değil diye biliyorum. Tavan rengi gövde renginden farklıysa işletmek gerekiyor. Her seferinde cam tavan bu diyip yırtamayabilirsiniz. Bir de şerit varsa arabada onu da renk olarak işletmek gerekiyor.
                          34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
                          34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
                          34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11

Yorum Yap

Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Cam renkleri genel olarak ön açık, arka daha koyu olduğu için ona takacaklarını pek zannetmiyorum. Ayrıca cam rengi ruhsata işlenen bir şey de değil diye biliyorum. Tavan rengi gövde renginden farklıysa işletmek gerekiyor. Her seferinde cam tavan bu diyip yırtamayabilirsiniz. Bir de şerit varsa arabada onu da renk olarak işletmek gerekiyor.
                            Eğer elinde heyet raporu varsa sağlığınla alakalı bir sorun, güneşle bağlantılı olarak cam filmi ruhsata işleniyor, bu arada sizin güvenliğiniz için diyolar genelde bende yüzümde yara izini gösteriyorum cam filmi olmayan araba da cam geldi yüzüme gözümü kaybedebilirdim diye polis bulaşmıyor bana o zaman , ama önemli olan nokta zindan koyu olmamalı cam filmi.
                            sigpic

34 SEC 08 - R56 Midnight Black JCW

Yorum Yap

Bu arada tavan siyah çevirmede bi tane memur tavan siyah ruhsatta çift renk geçmiyor falan dedi, Allah'tan diğeri cam tavan var bunda dedi de yırttım yoksa ona da yazacaklardı... Gerekiyor mu ruhsata onu işletmek?

Gerekiyor bende de ayni sıkıntı vardi iki kere bagliyolardi da corbasina anlastim da birakmisti. Arac borusan cikisliysa borusan hallediyor ucretsiz olarak diye biliyorum. Ben de sonradan ogrenmistim malesef bi gun ugrasmistim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Sonuç:
                                Egzoz: Öttür dedi öttürdüm, tamam dedi.
                                Camlar: Arkalarda V harfini görünce orijinal dedi sorun etmedi. Kapılar açık önden fotoğraf çekti, arkadan fotoğraf çekti.
                                Siyah tavan: Baya bi inceledi orijinal olduğunu anladı neden çift renk değil dedi ruhsat, yukardan kamera ile çekilmiş olsa ne renk dersin falan dedi, kırmızı derim herhalde komple cam olduğu için falan diye dedim. Başka memura sordu komple camsa tamam falan dedi neyse yırttık.
                                Araba Borusan'dan çıkmaymış arkadaşım orda çalışıyor bakalım öğrenecek....

Haydi geçmiş olsun başıma geldi sizin gelmesin

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X